📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co się czepiasz, ruskich jest od zajebania - jeden zdechnie to się nowy wprowadzi.
Zero ma upalone gdzieś tam na zewnatrz, a że po staremu łączyli rury wodne, kanalizacyjne, co jako połączenia wyrównawcze to prąd spierdala przez kaloryfer. Na bloku miałem typa, któremu zero się upaliło na klatce, a pętla zamykała się przez kuchenkę gazową, rurę z gazem do ziemi. Jak robili pomiary i mu odłączyli kuchenkę w celu sprawdzenia gniazdka to telewizor w pokoju się wyłączył.
Władimir włącz światło w pokoju włącznik to grzejnik
Lok napisał/a:
Jak skurwiele w kosmos polecieli
Nie mogę pojąć ??
Bo nie robił im elektryki gość od bloków. Zresztą takie były czasy, trzeba było oszczędzać żeby było co ukraść, o ile było co ukraść bo było się ostatnim w obiegu.
Jasiek93 napisał/a:
Centralne mają to musi być jakiś apartament w centrum Moskwy...
Jakie centralne przecież widzisz że to na prąd
Lok napisał/a:
Jak skurwiele w kosmos polecieli
Nie mogę pojąć ??
Widocznie przed Czarnobylem, coś jeszcze innego (nieoficjalnie) pierdolnęło... a potem to już wiemy.
Nie rozumiem w czym problem. Przecież to Rassija , niech się cieszą , że ten kaloryfer jest po dobrej stronie ściany.
Grzejnik elektryczny.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów