Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale Polska nie napada na inne kraje.
I nie zabija swoich obywateli, żeby coś pokazać, "udowodnić"
Na pewno takich miejsc było w Polsce sporo za czasów komuny, wtedy panował u nas russkij mir. Zresztą pozostałości po nich są nawet z czasów zaborów. Wystarczy przejechać przez wsie w Wlkp i na mazowszu, a im dalej na wschód tym gorzej. Albo porównać sieć koleji i dróg z różnych zaborów. Oczywiście w Rosji jest też wiele bogactwa, cóż z tego skoro jest ono w rękach tak niewielu. Ten kraj ma PKB porównywalne z Włochami, ale kilkadziesiąt % mieszkańców nie ma dostępu do kanalizacji.,a bogactwo to właściwie tylko Moskwa i Petersburg chociaż i tam takie obrazki to codzienność. Wszystko jest zatopione w wódzie, gównie chwastach i bajzlu.. a ludzie czczą swojego putlerka jak kiedyś cara , bo dostarcza im wystarczająca ilość wódki by być zobojetnialym na otaczający ich syf i to, że morduje własnych obywateli...wot rassija
I niewiele się zmieniło.
Ale w Rosji jest ich więcej
Wiesz z autopsji, sadistika czy załenski ci powiedział?
W Polsce takich miejsc też nie brakuje.
Chyba kurwa u ciebie w domu. Takiego syfu nie ma w Polsce od 30 lat.
Aha, to dlaczego na Google Street tak trudno to znaleźć?
Bo nie umiesz szukać. Mi wystarczyła minuta, żeby w tej biedzie znaleźć Twojego starego.
W Polsce takich miejsc też nie brakuje.
W Polsce jest syf, a na Kaszubach porządek.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów