📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Porsche miał zielone zatem hulajnogista to kurwa do dekapitacji. Choć kamera w tym miejscu i czasie, szybciej fekt dla influeserskich kurewek.
Nie potrzebnie zatrąbił drugi raz. Teraz lakiernik zadowolony. Blacharz tez 🤗
"chujnogista chyba wybiera się do okopów...."
Przecież to resortowe dziecko, takich na wojnę nie wysyłają.
Przecież to resortowe dziecko, takich na wojnę nie wysyłają.
Hm, kierowca go nie zastrzelił. Dziwne.
Prof_Dr_Wiktor_Traktor napisał/a:
Porsche miał zielone zatem hulajnogista to kurwa do dekapitacji. Choć kamera w tym miejscu i czasie, szybciej fekt dla influeserskich kurewek.
Fejs jak chuj, no kto nagrywa dojeżdżające do przejścia pojazdy w nadzieję na taką kraksę 🤦🏻♂️
Odważnie tak fikać do kogoś kto trzyma 2 tony rękach. Nie wiem czy bym je utrzymał w miejscu.
Spoko kolesia bez problemu znajdą, dostanie rachunek na jakieś 20 tys euro to nawet na hulajnogę go już nie będzie stać
Radzenie sobie z nerwami to jedna z trudniejszych lekcji. Sam trenuje umysł by nie być jak kukiełka w rękach emocji, albo jak zwierzę w rękach instynku bądz jak pan na filmiku powyżej.
Ponad 90% ludzi kończy w niższych sferach egzystencji. Uważajcie na siebie.
Ponad 90% ludzi kończy w niższych sferach egzystencji. Uważajcie na siebie.
dlatego lepiej jezdzic autem za 50k i miec jebniecie w lapie, nizeli autem za 500k i byc jebana ciota
Angevil napisał/a:
Fejs jak chuj, no kto nagrywa dojeżdżające do przejścia pojazdy w nadzieję na taką kraksę 🤦🏻♂️
Znam wielu ludzi co jak widzą fajne auto wyciągają telefony żeby nagrać, albo zrobić zdjęcie. Nigdy nie zrozumiem tego fenomenu, ale tak jest więc w tym przypadku też by mnie to nie zdziwiło.
Rozjechałbym go.
"CHulajnogista"
o losie...
o losie...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów