📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Od ruskich to zawsze dobre filmy są.
i to jest dobra lekcja: jak widzisz ze koleś na ciebie naciera to się nie wahaj tylko wal-najlepiej hak od dołu przy odrobinie szczęścia przetnie język i będzie krwawił jak świnia.wal pierwszy.zawsze
jbone napisał/a:
i to jest dobra lekcja: jak widzisz ze koleś na ciebie naciera to się nie wahaj tylko wal-najlepiej hak od dołu przy odrobinie szczęścia przetnie język i będzie krwawił jak świnia.wal pierwszy.zawsze
Ogólnie jak typ łamię twoją barierę na wyciągnięcie ręki to od razu sprzedaje się ciepłego. Niema żadnego powodu by ktoś podchodził bliżej niż na długość ręki.
Myślał, że pije na odwagę, a pił przeciwbólowo
Przecie ten kacap nawet z butelki bez smoczka się nie potrafi napić
Kurwa ta zajebista technika ciosów w każdym ale to każdym ruskim filmiku, zaczyna mnie troche niepokoić. Oni tam wszyscy od podstawówki mają lekcje walki w ręcz?
Nie o taką sławę mu chodziło.
jbone napisał/a:
W Polsce cię za to zamkną. Sąd ci wyjaśni, że może on chciał się przytulić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów