Takie tam kurwa popisy... Na końcu się już wyraźnie zasapał
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
arturek_w napisał/a:
Po chuj technika i kondycja, jak sama siła wystarczy, by wpierdolić 90% facetom spotykanych na dyskotekach. Ci co pierdolą o technice zapominają o tym, że jeżeli jakiś pijany chuj w barze będzie do was skakał to jest bardzo małe prawdopodobieństwo, że trenował sporty walki i sama masa+siła spokojnie wystarczy na takich leszczyLeszcz bez kondychy - ale jakby przypierdolił to nie wesoło...
Nie będę dyskutował kto by komu i kiedy wjebał ale napiszę jedno.
Widzicie takiego ogra przed sobą to lepiej zróbcie wszystko żeby go nie wkurwić. Nie jestem leszczem, ale przy takim gościu jestem.
Widzicie takiego ogra przed sobą to lepiej zróbcie wszystko żeby go nie wkurwić. Nie jestem leszczem, ale przy takim gościu jestem.
Ten typ to Max Novoselov, rozjebałby nas wszystkich jak gnój po polu.
Rusek spuchniety od gorzaly, wybral na przeciwnikow cwierc-chlopkow po 50kg kazdy....
No kurwa jestem pod wrazeniem....
No kurwa jestem pod wrazeniem....
Ja pierdole rzeczywiście typ ma radochę rozjebać chłopaków którzy nie za bardzo ogarniają greplingu +przewaga wyraźna w masie. Niech sobie pójdzie dajmy na to do takiego arachionu zrobi właśnie taki filmik i tam pokaże klasę. Autorzy tego filmu chyba chcieli pokazać że żołnierze to jest to samo co zawodnicy mma i patrzcie jaki przechuj ich wszystkich rozwala. W moim mieście trener od BJJ przy wadze 70 kg również by sobie poradził w ten sam sposób tyle że dla niego nie ma nic fajnego w poddawaniu laików. Tak mam ból dupy.
Kurwa przeczytałem "osiołek"
Paluboizm koleś napompowany od teścia i dziwne że się zasapał. Dziwne jest że hardcorowy kosku w klatce po kilku minutach samego obracania się dyszał z najmanem mimo iż mu napierdzielił a ludzie ćwiczący zażarcie kalienistyke potrafią bez przerwy biegać i wspinać się przez godzine...
@Maupajoke Paluboizm nie występuje po testosteronie tylko po GH i insulinie. Tak to jest jak idioci nie mający pojęcia o takich sprawach naoglądają się patryka2703 (taki jutubowy prokurator, przeciwnik sterydów) i zgrywają znawców. Aż się kurwa przykro robi człowiekowi.
Gość jest po prostu wielkim osiłkiem, z odstającym kałdunem, częściowo przez strój w jaki jest ubrany, pewnie w życiu żadnej redukcji nie robił.
Gość jest po prostu wielkim osiłkiem, z odstającym kałdunem, częściowo przez strój w jaki jest ubrany, pewnie w życiu żadnej redukcji nie robił.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów