Szkoda, że nie wykastrowali skurwysyna.
Szkoda, że nie wykastrowali skurwysyna.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tam nie ma czegoś takiego, ze pójdziesz na policje i zgłosisz kradzież. Tak samo jakbyś poszedł do sąsiada i mu o tym opowiedział- wysłucha ale generalnie gówno go to obchodzi.
Chyba nie masz pojęcia o ludzkiej mentalności. W każdym normalnym kraju, gdzie istnieje pojęcie pedofilii, takie przestępstwa się tępi i zwraca się na nie uwagę. Policjant też człowiek i wie, że taki zwyrol może kiedyś trafić na jego córkę, lub syna, więc będzie reagował.
Nawciskali wam kurwa pierdół o jebanej demokracji i niezawistnych sądach.
Nikt mi nic nie wciskał, natomiast wiem, jak w więzieniach traktuje się pedofilów.
Tutaj gość dostał wpierdol i co? Puścili go. W pierdlu dostawałby niemal codziennie.
Nikt mi nic nie wciskał, natomiast wiem, jak w więzieniach traktuje się pedofilów.
Tutaj gość dostał wpierdol i co? Puścili go. W pierdlu dostawałby niemal codziennie.
Chuja tam gimbusie wiesz. Pedofilów trzyma się w izolatkach albo wszystkich wspólnie w jednym bloku i nie mają styczności z innymi osadzonymi więc są zasadniczo bezpieczni i nic im nie grozi.
Na przyszłość jak chcesz dzieciaku zabłysnąć to po pierwsze pomyśl a jeśli to nie podziała to po drugie dowiedz się.
Chuja tam gimbusie wiesz. Pedofilów trzyma się w izolatkach albo wszystkich wspólnie w jednym bloku i nie mają styczności z innymi osadzonymi więc są zasadniczo bezpieczni i nic im nie grozi.
Na przyszłość jak chcesz dzieciaku zabłysnąć to po pierwsze pomyśl a jeśli to nie podziała to po drugie dowiedz się.
To może tak jest teraz, kiedyś tak nie było, a poza tym, skąd wiesz, jak jest w Rosji, gnojku?
Po tym wszystkim powinni go zatargać na komendę i podrzucić płytę ze zrzutami, itd. żeby wiedzieli za co dostał, a myślę, że tamtejsze SB by go dobiło.
PS. Niedawno ktoś pisał, że w rosji nawet nie ma pedofilii Owszem, już wiecie dlaczego.
Tak jak ktoś powiedział gościu wygląda na takiego desperata co wie, że nie porucha i szuka okazji. Ogólnie jakby się podawali góra za 10 letnie dziewczynki jestem w pełni za. Ale powyżej to już można polemizować.
A no policjie niema co isc, bo tylko jeszcze raz wpierdol dostanie. bo co powie? "Dzien donry, jestem Pedofilem i dlatego dostalem w ryj i chcialem wniesc skarge"
Takie grupy to popieram jak najbardziej.
Z początku myślałem że podali się za 8 latkę i by było spoko ale u 13 latek to już widziałem takie kurewstwo że się w pale nie mieści. I to nie spowodowane żadną biedą, patologią czy coś tam. Widziałem w życiu 12 letnie szmaty (w sumie nie wyglądały na tyle - można powiedzieć już styrane były) które by wejść do klubów robiły gałę ochroniarzom (tak nie jednemu) i w sumie chyba tylko po to by je tam każdy za browar, drinka albo odwiezienie do chaty mógł wydymać. I nikt do nich nawet by nie podszedł gdyby same się prosiły.
Tak jak ktoś powiedział gościu wygląda na takiego desperata co wie, że nie porucha i szuka okazji. Ogólnie jakby się podawali góra za 10 letnie dziewczynki jestem w pełni za. Ale powyżej to już można polemizować.
To już jak ma 11 lat to można dymać?? Bo magiczny wiek 10 lat został przekroczony... Nie jesteśmy zwierzętami i potrafimy panować nad popędami (bo przecież jak chce ci się kupkę to nie srasz na trawniku jak pieski, tylko idziesz do domu) więc to żadne tłumaczenie, że sobie nigdy nie ruchał i nie porucha... może odłożyć kasę na jakąś dziwkę
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów