📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ANALizator napisał/a:
dajcie juz spokój tym pedofilom , pomacał sobie troche i stało sie coś ? a dziecko i tak zapomni . Kazdy by pomacał jakby wiedział ze nic mu nie grozi
nie pierdol, nie zapomni,
dlaczego jest tyle wniosków o ukaranie, choć po latach,
właśnie dlatego,
a znam takie trzy przypadki, gdy jako dorośli o tym mówią..........dotyczyły
wuefisty, dwa, a inny to kółka zainteresowań................w każdym razie oświata i wychownanie
pojebani pedagodzy
dobrze, że to dziecko ogarnięte i odeszło
a ten skurwiel, dzięki nagraniu, wylapie w pizdę niejedną w ryj,
ale i cały kij od mopa w odbyt
PietiaGoras napisał/a:
Przyjeżdżasz chociaż do ojca na widzenia?
Oj mi by było niezręcznie urządzać heheszki z kogoś, kto rzeczywiście złapał pedofila i wsadził do więzienia. No ale rozumiem, że jest też druga strona tej waśni
14.Gumiś napisał/a:
Raz przyczaiłem pedofila w autobusie. Wysiadłem na tym przystanku co on i zaczałem go śledzić bo było za dużo ludzi a ja nie miałem dowodów. Chyba się zorientował i tak nakombinował że w końcu go zgubiłem. Było to z 10 lat temu a ja nadał tego strasznie żałuje.
Znalazłbyś go na najbliższej plebani.
Przestań, znowu chcesz własnego ojca bić. Nieładnie.
dejwid092 napisał/a:
Ale bym napierdalał takiego frajera
to ten znany pedofil o ktorym korwin mowil
Sonal napisał/a:
Znalazłbyś go na najbliższej plebani.
kolejny marzyciel, o analu tęskni,
nie wiem czemu tutaj piszesz, są bardziej preferencyjne portale,
no chyba że , kogoś masz na myśli,
więc kto
Przecież widać że gość jest niewidomy i szuka białej laski XD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów