Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No zajebał byś mu takiego kopa, że by mu aż kredki z plecaka wypadły.
Raz przyczaiłem pedofila w autobusie. Wysiadłem na tym przystanku co on i zaczałem go śledzić bo było za dużo ludzi a ja nie miałem dowodów. Chyba się zorientował i tak nakombinował że w końcu go zgubiłem. Było to z 10 lat temu a ja nadał tego strasznie żałuje.
jedyne co ty widziałeś to chuja w dupie !! zgrywasz cwaniaka a pewnie jak byś na real to zobaczył to chuja byś zrobił tfu na ciebie !! co jak co ale tego to kurwa nie zniosę .....
Oczywiście jeśli to małe to chłopiec, bo jak dziewczynka, to nie widzę problemu.
jedyne co ty widziałeś to chuja w dupie !! zgrywasz cwaniaka a pewnie jak byś na real to zobaczył to chuja byś zrobił tfu na ciebie !! co jak co ale tego to kurwa nie zniosę .....
Niby jak zgrywa cwaniaka?
Raz przyczaiłem pedofila w autobusie. Wysiadłem na tym przystanku co on i zaczałem go śledzić bo było za dużo ludzi a ja nie miałem dowodów. Chyba się zorientował i tak nakombinował że w końcu go zgubiłem. Było to z 10 lat temu a ja nadał tego strasznie żałuje.
a po czym wywnioskowales ze to pedofil? koloratke mial?
czyli miałeś 21-22 lata i dałeś się wychujać jakiemuś staremu perwersowi - zakładając, że rzeczywiście nim był, drogi detektywie - jest się czym chwalić a zapewne później się obudziłeś i to był tylko mokry sen. Po co w ogóle to piszesz człowieku, ani nie pomogłeś, ani się nie pochwaliłeś...
Czy ty zdajesz sobie sprawę że obraz pedofila opisałeś ale swoja osobę. Jest wiele historii w życiu człowieka, znam jedna tkliwą, spłodzili dziecko na zbiorach w pracy Polak i Bułgarka. Ta wyjechała. Okazało się że jest z tym Polakiem w ciąży. Pamiętam to jak dziś, ona wróciła po latach i spotkali się na ulicy... Polak podszedł do syna przytulił go, dzieciak spanikował, bo nie wiedział jak zareagować. A postronni go wzięli za pedofila i go przekopali... Oczywiście nie obyło się bez policji, ale kurwa bez paranoi ...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów