📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
KapejloneK napisał/a:
Dokładnie, mam przefarbowany na fioletowo łeb, kolczyki w ryju, popierdalam w rurkach i projektuję suknie ślubne.
Jesteś świetnym przykładem homoseksualnej propagandy, kto źle o was mówi ten musi być ukrytym pedziem, w ten sposób nikt nic nie powie.
Bo pedalstwo trzeba tępić. Dzieci "wychowywane" przez cweli i lesby mają tak zryte łby, że żadne z nich nie identyfikuje się jako normalny chłopiec czy dziewczynka, tylko jakieś chuj wie co.
Kolejna ofiara El Pi Dżi. U arabusów by was zrzucili związanych z dachu.
LPG pokazuje seksualność z chorej strony.Jak Ci się podoba to cisnij do arabusow ssać im chuja.Najlepiej to pas szachida i wyjeb się w powietrze.
muaddib napisał/a:
Lewacka pedalska pisanka się odezwała.
przyjmuje wyzwanie. spotkanie w Rybniku. najbliższa niedziela.
weź papier ścierny bo nie będę ponosiła kosztów ,a ciebie, pedalski pisanki.
gdzie kurwa ? prosze cie, przyjedz do stolicy chamie to ci wyjasnie to czego ci starzy nie wyjasnili
To jest qrwa rosja zjebany narod takich jebanych debili w polsce tez znajdziemy zjebane homofiby zaaajebal bym na miejscu lufe mam brata geja ktory jest qrwa zajebisty nie jeden heteryk dostalby od niego e czambo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów