📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
ale o co chodzi?
Tych jebanych pedałków i tak to nic nie nauczy, ale przynajmniej dobrze, że ktoś coś próbuje z tym robić.
Cioty jebane kolczyków sobie w ryje powkręcały, a porządni obywatele uczą ich kultury i każą wyciągać.
Dalej pozostaje pytanie „ale o co chodzi?”
Opis jakiś do filmu by się przydał, bo tak to "o chuj chodzi". Kolczyki pedały w dupe jebane mają? Nie widać.
KapejloneK napisał/a:
Cioty jebane kolczyków sobie w ryje powkręcały, a porządni obywatele uczą ich kultury i każą wyciągać.
Porządny kacapski obywatel... To żeś dojebał...
Payan napisał/a:
Opis jakiś do filmu by się przydał, bo tak to "o chuj chodzi". Kolczyki pedały w dupe jebane mają? Nie widać.
Widać że posrani wyciągają
MCSadol idzie w spostrzeżenia
Nic nowego w moskwie są regularne raidy na pedalskie przybytki za cichym przyzwoleniem służb.
Jako że ruskie to pies ich jebal ale swoją drogą co kogo obchodzą czyjeś kolczyki, jak chce to niech i cały ryj ma w kolczykach, mi nic do tego to on wygląda jak idiota a nie ja.
prawacka banda lata po ulicach rasiji i napierdala pedałów (lewactwo)
Beka_XD napisał/a:
Porządny kacapski obywatel... To żeś dojebał...
Jak dojebał? Ja rozumiem, że teraz moda na jeżdżenie po kacapkach, ale przecież są tam ludzie napierdalający ćpunów i mordujący kozikiem bezdomnych, są też tacy którzy robią zasadzki na pedałów by skakać im po łbach. U nas też tak powinno być, ale jako naród zostaliśmy już tak zlewaczeni i spedaleni... a chuj z tym, nie mam zamiaru się denerwować.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów