Rowerzysta słabo deptał po pedałach, ale kierowca ciężarówki okazał mu litość i nie poprawił na wstecznym. Od 0:15ochevidets.ru/rolik/67979/
źródło:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
1. słychać pisk - więc to rowerzystka
2. jak chciała skręcić w lewo, powinna wcześniej zjechać bliżej "środka" jezdni i zasygnalizować ten manewr - wyciągnięciem ręki.
3. kierowca ciężarówki na skrzyżowaniu i przed przejściem dla pieszych oraz w strefie ograniczenia prędkości do 20 km/h (patrz 0:03 ) nie może brać się za wyprzedzanie. Nawet rowerzysty!
2. jak chciała skręcić w lewo, powinna wcześniej zjechać bliżej "środka" jezdni i zasygnalizować ten manewr - wyciągnięciem ręki.
3. kierowca ciężarówki na skrzyżowaniu i przed przejściem dla pieszych oraz w strefie ograniczenia prędkości do 20 km/h (patrz 0:03 ) nie może brać się za wyprzedzanie. Nawet rowerzysty!
Cytat:
może waść nie zauważył z jakiego kraju jest filmik?
Przeczytałem: "I poprawił na wstecznym", czekałem cały ośliniony z niecierpliwością, a tu chuja nie poprawił...
P.S. Nie da się od 0:15, przeskakuje między 0:10-0:20
P.S. Nie da się od 0:15, przeskakuje między 0:10-0:20
Hehe...kilka ton przejechało jej po dupie...a ona wstała jakby nic się nie stało
Ten film dowodzi tego, że baby nie wypuszcza się z kuchni nawet rowerem po zakupy.
Biorąc pod uwagę fakt, iż paniusia nie miała zamiaru skręcać, to wcale mi jej nie żal. Rowerami popierdala się możliwie blisko krawężnika/pobocza, by pojazdy zdolne poruszać się DZIESIĘCIOKROTNIE szybciej niż rower mogły bezproblemowo ów zabawki wyprzedzać.
Ale nie kurwa, jedźmy środkiem. Chuj że miasto, co z tego, iż blokujemy pas.
Ale nie kurwa, jedźmy środkiem. Chuj że miasto, co z tego, iż blokujemy pas.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów