Rowerzysta słabo deptał po pedałach, ale kierowca ciężarówki okazał mu litość i nie poprawił na wstecznym. Od 0:15ochevidets.ru/rolik/67979/
źródło:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
1. słychać pisk - więc to rowerzystka
2. jak chciała skręcić w lewo, powinna wcześniej zjechać bliżej "środka" jezdni i zasygnalizować ten manewr - wyciągnięciem ręki.
3. kierowca ciężarówki na skrzyżowaniu i przed przejściem dla pieszych oraz w strefie ograniczenia prędkości do 20 km/h (patrz 0:03 ) nie może brać się za wyprzedzanie. Nawet rowerzysty!
2. jak chciała skręcić w lewo, powinna wcześniej zjechać bliżej "środka" jezdni i zasygnalizować ten manewr - wyciągnięciem ręki.
3. kierowca ciężarówki na skrzyżowaniu i przed przejściem dla pieszych oraz w strefie ograniczenia prędkości do 20 km/h (patrz 0:03 ) nie może brać się za wyprzedzanie. Nawet rowerzysty!
Cytat:
może waść nie zauważył z jakiego kraju jest filmik?
Przeczytałem: "I poprawił na wstecznym", czekałem cały ośliniony z niecierpliwością, a tu chuja nie poprawił...
P.S. Nie da się od 0:15, przeskakuje między 0:10-0:20
P.S. Nie da się od 0:15, przeskakuje między 0:10-0:20
Hehe...kilka ton przejechało jej po dupie...a ona wstała jakby nic się nie stało
Ten film dowodzi tego, że baby nie wypuszcza się z kuchni nawet rowerem po zakupy.
raper900 napisał/a:
Ten film dowodzi tego, że baby nie wypuszcza się z kuchni nawet rowerem po zakupy.
Zawsze się trafi jakiś ćwierćmózg z takim komentarzem, dobrze, że nikt z nożem nie szedł, bo na pewno byś jebnął coś mądrego o Krakowie.
Biorąc pod uwagę fakt, iż paniusia nie miała zamiaru skręcać, to wcale mi jej nie żal. Rowerami popierdala się możliwie blisko krawężnika/pobocza, by pojazdy zdolne poruszać się DZIESIĘCIOKROTNIE szybciej niż rower mogły bezproblemowo ów zabawki wyprzedzać.
Ale nie kurwa, jedźmy środkiem. Chuj że miasto, co z tego, iż blokujemy pas.
Ale nie kurwa, jedźmy środkiem. Chuj że miasto, co z tego, iż blokujemy pas.
W tle typowa kobieta, drze morde i gówno robi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów