📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Pajoresko napisał/a:
z moich? każdy
z twoich? żaden, bo jesteś rudy :x
Każdy? Czyli żaden, bo ich ewidentnie Ci brakuje jeśli zareagowałeś w ten sposób na mój post. Abstrahując wole być "rudy" niż ciapatym tak jak Ty hejterze
a na koniec ziomek jeszcze w ciepkę czołem pograł
Dajcie zdjęcia z tygodniowej rany jak się zakażenie zalęgło to będzie na co popatrzeć.
W specnazie zwyczajem jest wstawienie sobie metalowej płytki w płacie czołowym, i tu macie przykład skuteczności tego rozwiązania.
Z liveleaka: dostał rykoszetę z 2km o ile pamietam, elo
Trzeba być pokurwem, żeby nie domyślić się, że chodzi o głowę. Fajny nick. Pozdrawiam.
Trzeba być tobą,żeby pomyśleć,że nie domyśliłem się,że chodzi o głowę.Twój nick chujowy,także pozdrawiam.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów