📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
Co mu do głowy strzeliło !?
Zacytuje klasyka "A co to kurwa robocop jest ?"
Sagan?Co to kurwa jest sagan
jestę żydę napisał/a:
Sagan?Co to kurwa jest sagan
Trzeba być pokurwem, żeby nie domyślić się, że chodzi o głowę. Fajny nick. Pozdrawiam.
Piwo! Ale nie dla soldata z filmiku. On pewnie tylko flaszkę przyjmie.
Spirolu.
Z gwinta.
Spirolu.
Z gwinta.
Consument napisał/a:
Teraz zastanówcie się, który z Waszych kumpli byłby zdolny wyciągnąć z waszej głowy, taki odłamek i do tego kombinerkami...
z moich? każdy
z twoich? żaden, bo jesteś rudy :x
Próbowali mu wbić wiedzę do głowy ale, że ruskie to nic z tego nie wyszło - nie przyjęło się.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów