...ma wątpliwości - zabierać pacjenta czy nie zabierać?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Haha o kurwa ten to odleciał do innego swiata
Klient osiaga wyższe stany świadomości
Adam_WKLADAM napisał/a:
Klient osiaga wyższe stany świadomości
pewnie mason 32 albo 33 stopnia, tyle wiedzy wchłonął że mózg jest już za ciężki
Może ćwiczy postawy baletowe do jeziora łabędziego a wszyscy od razu ze naćpany.
Eee jakiś młodzik ten uberowiec. Po prostu, mówi się w centrali, że klient nie zastany.. nawet gdyby było się na miejscu i tyle. Szczególnie w takim przypadku.
Apka to yandex go zajebiscie mi się sprawdziła w Kazachstanie i Uzbekistanie, jedyna słuszna na wschodzie. Szkoda ze nie ma jej w Pl
Chłop jest pewnie fanem aeronautyki. Usłyszał MIGa, a że niebo zachmurzone...musiał wytężyć wzrok i by nie męczyć mięśni szyi, przyjął odpowiednią postawę...Uber zaskoczył go w obserwacji!
Tak sobie wyobrazam paru Januszy tutaj co zawsze robia stanowcze i moralizatorskie ha tfu na "narkomanow co palo marihunanen"... a sami najebani co pare dni i bedacy utrapieniem dla innych...znam takich live
Manii napisał/a:
Tak sobie wyobrazam paru Januszy tutaj co zawsze robia stanowcze i moralizatorskie ha tfu na "narkomanow co palo marihunanen"... a sami najebani co pare dni i bedacy utrapieniem dla innych...znam takich live
jego życie jego sprawa, ale trzeba znać umiar co innego sie upalic marią janiną a co innego się powyginać krokodylem Jeden lubi w dupe a drugi jak mu stopy śmierdzą
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów