Młodzi to za grosz honoru nie mają. Psiuknie gazem i spierdala...
nie no lepiej dostać kosę einsteinie... hahaha co za tuman XD mądry chłopak i tyle :3 frajerów trzeba sprayować bo by pięści popękały bo frajerów jest dużo
A co miał kurwa zostać i się dusić?
nie no lepiej dostać kosę einsteinie... hahaha co za tuman XD mądry chłopak i tyle :3 frajerów trzeba sprayować bo by pięści popękały bo frajerów jest dużo
Młody mógł po prostu wyjść z autobusu zamiast tego wielce obrażony ZAATAKOWAŁ (a nie bronił się) i szybko spierdolił bo wiedział że zaraz go zlinczują bo w autobusie ucierpiały osoby postronne w tym starsze i dzieci
Racja, odwagi mu starczyło jednynie na wciśnięcie gazu, spierdalał błyskawicznie.
Nie ćpaj tyle bo ci na pisanie szkodzi... to raz dzieciaku zmałym kutasikiem.
A dwa " enistainie " pisze się wielką literą bo to nazwisko.
Trzy, zdania tez duża literą zaczynamu
Cztery, tylko dzieci uzywają tego gówna - XD
Pięć, nawet dziecko pisac nie potrafisz po polsku.
Sześć, No wielki mi bohater, cały autobus niewinnych ludzi musiał wyjść (gaz się rozszedł po autobusie) bo szczeniakowi brak honoru i odwagi.
Siedem, spierdalaj już spać bo rano szkoła!
Ot co ! Kurwa jego mać !
Racja, odwagi mu starczyło jednynie na wciśnięcie gazu, spierdalał błyskawicznie.
Nie ćpaj tyle bo ci na pisanie szkodzi... to raz dzieciaku zmałym kutasikiem.
A dwa " enistainie " pisze się wielką literą bo to nazwisko.
Trzy, zdania tez duża literą zaczynamu
Cztery, tylko dzieci uzywają tego gówna - XD
Pięć, nawet dziecko pisac nie potrafisz po polsku.
Sześć, No wielki mi bohater, cały autobus niewinnych ludzi musiał wyjść (gaz się rozszedł po autobusie) bo szczeniakowi brak honoru i odwagi.
Siedem, spierdalaj już spać bo rano szkoła!
Ot co ! Kurwa jego mać !
wiedział że zaraz go zlinczują bo w autobusie ucierpiały osoby postronne w tym starsze i dzieci
No już nie przesadzajmy z tym cierpieniem. To zwykły gaz pieprzowy. Owszem, trochę gryzie ale bez dramatu. Wiem bo jak miałem 6 lat to rozpyliłem taki po całym mieszkaniu. Była kupa śmiechu, z 10 minut cała rodzinka na balkonie stała i czekała aż się wywietrzy.
Trzeba być pierdolniętym by dumnie prezentować analfabetyzm, tfu zasrane lenie.
No już nie przesadzajmy z tym cierpieniem. To zwykły gaz pieprzowy. Owszem, trochę gryzie ale bez dramatu. Wiem bo jak miałem 6 lat to rozpyliłem taki po całym mieszkaniu. Była kupa śmiechu, z 10 minut cała rodzinka na balkonie stała i czekała aż się wywietrzy.
Szkoda że wam się ten balkon nie urwał.
@SanEscobarrrrr
Trzeba być pierdolniętym by dumnie prezentować analfabetyzm, tfu zasrane lenie.
rozśmieszyło mnie, że się tak zesrał i tyle. No i napisał "tez" pierdolony. W Polsce mamy "ż"!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów