Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja mam tylko pytanie w kwestii technicznej. Czy te wszystkie kompromitujące nagrania od ruskiego ścierwa zawsze muszą mieć oczojebne logo na środku ekranu?
Tzw znak wodny.
I tak powinno się traktować szmaty co , dają dupy bogatym a bidnemu ,nie da ale ,biedny ma deskę , zamiast hajsu , więc film jak najbardziej poprawny ,szmata plus deska rowna się równouprawnienie , potraktował je tak samo jak by potraktował faceta który by się z niego ,nabijał , bravo dla tego pana , a wy koniobijcy i stulejrze ,bronicy szamat i lachociagow ,was też to powinno spotkac ,
Tak podsumowując, bo nie do końca jestem pewien, że zrozumiałem przekaz. W skrócie - sugerujesz, że "dawanie" powinno być odgórnie i sprawiedliwie reglamentowane pomiędzy biednych i bogatych, zgadza się?
I tak powinno się traktować szmaty co , dają dupy bogatym a bidnemu ,nie da ale ,biedny ma deskę , zamiast hajsu , więc film jak najbardziej poprawny ,szmata plus deska rowna się równouprawnienie , potraktował je tak samo jak by potraktował faceta który by się z niego ,nabijał , bravo dla tego pana , a wy koniobijcy i stulejrze ,bronicy szamat i lachociagow ,was też to powinno spotkac ,
Widać żeś debil, jak ci żadna nie daje to twoja wina tylko i wyłącznie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów