Rosja to nie kraj, to stan umysłu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
jebaniec no zaimponował mi
Do końca filmu pozostawała we mnie nadzieja, że on się wyjebie na ulicę.
marcingrychtol napisał/a:
@madafaka71:
chyba nie rozumiesz stwierdzenia ze rosja to nie kraj tylko stan umysłu
Mnie by sie zdało, że Ty tego stwierdzenia nie rozumiesz. Przynajmniej w kontekście tego filmiku. Chuj, że nie z Rosji, ale tego stanu umysłu tu nie widzę.
jak by to było w rosji to typ był by najebany i nie czekał aż samochody przejadą !
madafaka71 napisał/a:
po pierwsze jezeli znajdujesz to na ruskiej stronie to nie znaczy ze jest to w Rosji
po drugie to sa Francuzi
ale filmik dobry. szkoda ze go widziałem... piwa brak
nieeeee tylko nie to ! prosimy daj piwo bo bez twojego browarka ten filmik nie ma sensu .
Bardzo prosimy daj browarka
z szacunkiem cały team sadistic.pl
hi-hot napisał/a:
milcz tępa dzido
nieeeee tylko nie to ! prosimy daj piwo bo bez twojego browarka ten filmik nie ma sensu .
Bardzo prosimy daj browarka
z szacunkiem cały team sadistic.pl
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów