Rosja to nie kraj, to stan umysłu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
taki symulator bycia najebanym.
po pierwsze jezeli znajdujesz to na ruskiej stronie to nie znaczy ze jest to w Rosji
po drugie to sa Francuzi
ale filmik dobry. szkoda ze go widziałem... piwa brak
po drugie to sa Francuzi
ale filmik dobry. szkoda ze go widziałem... piwa brak
temn komentasz jest do dupy . usuńcie go .
kto go usunie ten ciota .
ale koleś na filmiku , jest ok
kto go usunie ten ciota .
ale koleś na filmiku , jest ok
E tam jeden chuj kim on jest, Symulatror surfingu, czy bycia najebanym, ale szkoda że nie wyjebał na ulice, cieszyło by ryja
no i po chuj jezdzic w gory zeby posmigac na snowboardzie? jedziemy cala rodzina do miasta "śmigamy" tak pare godzin a sporo kasy zostaje w kieszeni
Zróbcie coś z tymi filmikami żeby się szybciej ładowały..
paczek1262 napisał/a:
Zróbcie coś z tymi filmikami żeby się szybciej ładowały..
Co Ty kurwa z chuja spadłeś? To że mieszkasz na wsi, bądź kurwa wyższa sfera ma Cie w dupie to nie nasz problem. Chyba że jesteś czarny. To wtedy wykurwiaj!
Piot4Qes napisał/a:
Co Ty kurwa z chuja spadłeś? To że mieszkasz na wsi, bądź kurwa wyższa sfera ma Cie w dupie to nie nasz problem. Chyba że jesteś czarny. To wtedy wykurwiaj!
rozumiem, że komentarz który skomentowałeś był słaby, ale nie był chociaż tak żałosny i szczeniacki jak odpowiedź
a jak się komuś filmik podobał to polecam wpisać na google i youtube "slackline". nie takie cuda ludzie wyprawiają
Kurwa aż się zapowietrzyłem ze śmiechu
maychan, a co w tym filmiku jest śmieszne? Przejeżdżające samochody?
@madafaka71:
chyba nie rozumiesz stwierdzenia ze rosja to nie kraj tylko stan umysłu
chyba nie rozumiesz stwierdzenia ze rosja to nie kraj tylko stan umysłu
jak sie nazywa ktoś na łańcuchu ?
murzyn ....
murzyn ....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów