Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To inny gatunek...Tylko homo erectus.
Nie dość, że paskudna, to jeszcze ma złe serce.
Nie dość, że paskudna, to jeszcze ma złe serce.
Młoda niech się uczy. Życie nie jest łatwe ani przyjemne. Na pewno nie u kacapów gdzie kacap kacapowi kacapem

Czy tylko mi się wydaje, że agresorka z pierwszego filmiku jest podobna do Żołędźskiego?
Pewnie z powodu chowu wsobnego lub jakiegoś innego eksperymentu w byłym ZSRR.
Pewnie z powodu chowu wsobnego lub jakiegoś innego eksperymentu w byłym ZSRR.
Po mordzie tej w niebieskiej czapce od razu widać, że to onuca i takiej wszystko nie pasuje. Chłop już pewnie dawno sp🤬olił

Ale zobaczcie tak to k🤬a stara nie ma sił nawet nies siatek j styrana a tu k🤬a ludzi nap🤬lać lodówki przestawia taki wigor ma w sobie
No i czemu ta z drugiego nagrania nie wybiegła do tej k🤬y żeby jej zaj🤬 konkretnie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie