18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 5 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
🔥 Pogrzeb w Murzynowie - teraz popularne
Splitterek 2012-12-19, 19:31
proteusx napisał/a:

Im to nie przeszkadza bo alkohol etylowy zamarza dopiero gdzieś w okolicy ~ - 140 C poniżej zera także tego, chluśniem bo uśniem rzekłbym wlewając w siebie kolejnego z nimi kielona

tak czysty tak ale 40% wódka zaczyna zamarzac już w oklicy 27-30 stopni nawet na nagraniu widac
Zgłoś
Okash 2012-12-19, 19:33
Cytat:

My nie narzekamy że zimno tylko że wódki na ulicy napić się nie można

... nom i nie ma to jak za chwilę trajkotać, że w ułomnej Rosji wielka obora wszędzie : )
Zgłoś
cwyst 2012-12-19, 19:41
A ten Peugeot to chyba nie będzie chciał rano współpracować.
Zgłoś
Tomaszu 2012-12-19, 19:44
Problem w Rosji rozwiązany: Zagrycha i popitka w jednym.
Zgłoś
Shootee 2012-12-19, 19:45
No Ku##a tyle wódki narozlewać
Zgłoś
jerry121 2012-12-19, 20:03 1
Zamiast "polej mi" mówią zapewne "nasyp mi"
Zgłoś
Aruś 2012-12-19, 20:25
jerry121 napisał/a:

Zamiast "polej mi" mówią zapewne "nasyp mi"

Albo ,,nałóż mi" :p
Zgłoś
przemello 2012-12-19, 20:26
no żesz kurwa... jak rozlewa...
Zgłoś
majkel_admwz 2012-12-19, 20:36
Tak im ciepło, że jeszcze z lodem piją ;D
Zgłoś
Mroziu 2012-12-19, 20:43 1
Jak ja nie lubię takiego pie*dolenia. Fakt, bywa że u ruskich zdarzają się takie temperatury, ale to nie znaczy że tam jest zimniej. W Rosji dominuje suche powietrze kontynentalne, gdy tymczasem w Polsce wilgotne powietrze oceaniczne. Nasze polskie -28, czy -30 za zwyczaj ma znacznie niższą temperaturę odczuwalną, ze względu na zawartą w powietrzu wilgoć, więc równie dobrze na dworze może być -40, mimo że nasze termometry pokazywać będą -30. W Sudetach rekordowe mrozy sięgają prawie -50, ku*wa, aż boje się pomyśleć jaka była tam temperatura odczuwalna...
Zgłoś
wormarder 2012-12-19, 20:51
wódka nie zamarza co?
Zgłoś
damian88719 2012-12-19, 21:01
Lubie zimną , ale bez przesady

Life is brutal, and full of zasadzkas
Zgłoś
Bila 2012-12-19, 21:06
Piłem kiedyś przy sporym mrozie,może nie takim że zamarzała wódka,ale mętna była jak skurwysyn.Za to zamarzła alpaga,którą mieliśmy do popicia,słuchałem dziś pogody,na północy siarczysty mróz -8 nawet w pogodzie ferment sieją,kurwa co z tą Polską.
Zgłoś
argarek 2012-12-19, 22:20
wydaje mi się że możliwy jest zgon po wypiciu może nie wódki(zamarza przy ok -28st) ale silnie zmrożonego spirytu. Ma on wtedy ok. -40st i po wypiciu setki takiego przysmaku chyba mogą się flaki uszkodzić. Gdyby ktoś znalazł filmik z takim przypadkiem... to by sie nadawało na harda dopiero, a potem sesja z sekcji... (ale mi się marzy przy świętach)
Zgłoś
adresikpuma 2012-12-19, 23:30
nie ma napier*dalania się,brak dzikich kamazów,żadnych wypadków czy potrąceń.
To musi byc fejk nie rosja
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów