📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Moskva Drift
Lobo24 napisał/a:
Ruskie "oszukać przeznaczenie".
sam ze soba się założyłem ,że jak są już dwa komentarze to będzie o tym wygrałem piwko se kupie po pracy.
To są lądowe wersje manewrów morskich. Tutaj przykład torpedowania izraelskiej fregaty.
Tuco napisał/a:
Tutaj przykład torpedowania izraelskiej fregaty.
tak mi sie przypomniał inne manewry a nie bede robić z tego osobnego tematu;
Skąd oni kurwa biorą te nagrania. Żadnego skrzyżowania nie ma, zadupie jakieś i nagranie jakoś tak z góry. Z satelity to kręcą
Lobo24 napisał/a:
Brawo. Poklep się jeszcze po ramieniu.
złożona i bardzo wyszukana odpowiedź. Idę zmienić gacie i usiąść nieumytą dupą na twarzy twojej starej.
Kurde myślałem, że przejedzie na drugi monitor, a tam ten TIR rozpizguje jeszcze ze 3 osobówki, a jedna z tych osobówek leci na chodnik i rozpizguje kilku przechodniów ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów