18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 39 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
R................t 2014-03-25, 10:19 2
świnia blond warkocz zielone pumpy ciemnoniebieska bluza 00.15 pierwszy plan.
Jest prze szmatą, bezlitosna, metodyczna, dobija leżące. kawał kurwy - PIWKO
Zgłoś
CzłowiekBrowar 2014-03-25, 10:21
tobie by chyba nakopały...

Maczety Kraków
Zgłoś
s7r 2014-03-25, 10:28 5
Koło dziewczyn / kobiet to te zwierzaki nawet nie stały.
Zgłoś
duras_ 2014-03-25, 10:30 1
heh naakopac to one by mogly takim łajzą jak sa same... moze typkom co graja w e-sporcie...laski nigdy w niczym nie beda lepsze od facetow... za co sie nie wezma, to szkoda patrzec na to... oiczywiscie wyjatki sie zdarzaja, ale nie za czesto...
Zgłoś
Fikas 2014-03-25, 10:40
Białe dostały wpierdol.

Pozdrawiam
Zgłoś
Lares86 2014-03-25, 10:47 5
Biją się jak baby.
Zgłoś
Genedan 2014-03-25, 11:20
Zakochałem się!
Zgłoś
c................x 2014-03-25, 11:25
Wszystko pięknie tylko na chuj przypierdalać się raz jeszcze do tych co już leżą? Powinien być jakiś sędzia, który by później te laski po mordzie chujem wychłostał. Ustawka zawsze na plus, ale ci co leżą i mają dosyć są nietykalni. Takie coś szmaty powinny zapamiętać.
Zgłoś
grzesp 2014-03-25, 11:32
chyba tobie zniewieściały gimbusie
Zgłoś
derevere 2014-03-25, 11:35
Chyba pierwsza walka lasek, w której obijają sobie pyski, zamiast drzeć mordę i wyrywać włosy.
Zgłoś
~żułw 2014-03-25, 11:40
Żałosna dzikolandia. Ja bym to rozjebał sam w chujam. Z wyskoku w krocze i majtki mocze.

facebuk: facebook.com/pages/%C5%BBu%C5%82w/493337350793565?fref=nf

Życie to zupa, a ja mam widelec
Zgłoś
Winterstorm 2014-03-25, 11:46 2
Pfciuki napisał/a:

Teraz takie rzeczy nazywane są muzyką. Dziwny jest ten świat. Chociaż i tak lepsze od tego "Łupłubdupłubłubstep'u"

Pierdolisz, całkiem fajny kawałek.
Zgłoś
piteryo 2014-03-25, 12:01
Prowik napisał/a:

Rosyjskie dziewczyny w akcji. Nie jednemu by do dupy nakopały

No to chyba tylko takim jak Ty. Ich "walka" przypomina grę dziewczyn w nogę na wfie
Zgłoś
Prze-moc 2014-03-25, 12:33
ruchable bym takie agresywne i waleczne
Zgłoś
zakopuje_ludzi 2014-03-25, 13:15
chujnia i chujowka, nawet suki gardy trzymac nei potrafia ;p

jedyny plus blondi na pelnym wyjebaniu na srodku

Amarena to nie wino,
to styl życia ^^
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów