📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Siriuz napisał/a:
Ale trzeba mieć najebane we łbach aby do filmu o krowach podkładać teksty o Ruskich... Ci ludzie chyba żyją, srają, pieprzą, śnią i jedzą Rosję. Skąd to się bierze?
Może to po tych szczypawkach tak się robi
Siriuz napisał/a:
Ale trzeba mieć najebane we łbach aby do filmu o krowach podkładać teksty o Ruskich... Ci ludzie chyba żyją, srają, pieprzą, śnią i jedzą Rosję. Skąd to się bierze?
stąd że to rosja; ochevidets.ru/rolik/161696/
Halman napisał/a:
stąd że to rosja;
Tyle, że nikt pod filmikiem z Hameryki nie pisze "Jebać amerykańSSkie kurwy", albo z Indii "Najebane jak hinduSSkie świnie". To jakis specyficzny folklor, może napływowy?
Siriuz napisał/a:
Tyle, że nikt pod filmikiem z Hameryki nie pisze "Jebać amerykańSSkie kurwy", albo z Indii "Najebane jak hinduSSkie świnie". To jakis specyficzny folklor, może napływowy?
toż większość tutaj to debile.Tylko usłyszą,że coś jest ruskie i już kwiczą z zachwytu.A wszystko to dlatego,że w telewizji ich tak nakierowali.Jebać jednych i drugich ,ani jedny ani drudzy nigdy nie będą naszymi przyjaciółmi.
Zlot miłośniczek letnich kopyt.
Halman:
zainteresowania: chłopcy na motocyklach, tańczące krowy,
cel życiowy: zdobyć dno sadistica
zainteresowania: w wolnych chwilach wrzuca gówno zamiast na fejsa to na sadola..
Diagnoza: alzheimer
zainteresowania: chłopcy na motocyklach, tańczące krowy,
cel życiowy: zdobyć dno sadistica
zainteresowania: w wolnych chwilach wrzuca gówno zamiast na fejsa to na sadola..
Diagnoza: alzheimer
bez krów byście się obsrali, chyba dobrze wiecie dlaczego. tylu tu "rolników"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów