w sumie....
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ruski regulamin metra- trzeba je przelecieć zanim się wsiądzie do pociągu.
padlina podłogowa
@Jason30, już chuj w szanowanie siebie. Taka szmata później będzie wymagała od chłopa bezgranicznego szacunku i przepustki na opuszczenie kuchni.
a później bogaty obleśny rusek dumny chwali się kumplom jak to ruchał młode laski a tydzień później zaczną mu kalafiory na chuju rosnąć
pewnie na krokodylu
Kurwa mac ile tych ruskich! Moze wgl zmiencie domene z pl na ru komuchy Co glowna to przynajmniej jeden rusek sie przewinie.
A kutasy gdzie? :C
Jedyna różnica między nimi a polskimi nastolatkami to miejsce - u nas nie ma metra
@up mało jeszcze wiesz o naszym kraju, jak widzę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów