📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:35
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-27, 17:56
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support us
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers.
Thank you for your support!
Support us with PayPal already done / not interested
ani jedna butelka się nie stukła tak dbają o dobro narodowe
Już trochę pogubiłem kto z kim się bije... Ale racja, nic się nie rozbiło.
"Potyczki w monopolowym" a to oni maja inne sklepy niz monopolowe w kacapowie???
Hexe78 napisał/a:
podludzie ... gatunek Homo Sovietctikus
Homo Sovieticus jak już.
Naucz się pisać głupi rusofobie.
Swoją drogą ciekaw jestem, ile hrywien ci płacą za te posty??
anubis90 napisał/a:
Homo Sovieticus jak już.
Naucz się pisać głupi rusofobie.
Swoją drogą ciekaw jestem, ile hrywien ci płacą za te posty??
Trzeba byc 100% ruskim spierdolcem zeby nazywac rusofobem kogos kto mieszka w kraju graniczacym z ruskim wrzodem na dupie ludzkosci po lutym 2022....pomijajac juz wrzesien 1939 czy tez 50 lat dojenia i traumatyzwoania spoleczenstwa juz straumatyzowaneo wojna i inne ruskie chujnie.... taaaa...te fobie to musza byc jakies nasze urojenia.
Ciekawe czy w Polsce w 1938 byli tacy debile co nazywazli polakow germanofobami i rusofobami....jesli tak to musieli to byc twoji niedojebani przodkowie ktorzy jakims cudem przekazali geny.
Jak bym tego samego widział
To musiał być Czeczen. Też takiego mniejszego od siebie w tym roku nie doceniłem podczas napierdalania się w autobusie nocnym... Myslałem sobie po promilach... że jakiś nie umiejacy się bić ciapak a tu zonk. Typek konkretnie coś ćwiczył... Cały czas chciał mnie obalić na ziemię chwytem zapaśniczym. Po tym ich można poznać podczas bójki. A że to autobus, miejsca mało, choć i tak wszyscy wyjebali na przód a kierowca się zatrzymał i wszystkie drzwi otworzył, miejsca na jego techniki było mało.
I jak zwykle u mnie. Wygrała polska siła i determinacja. Ja ledwie draśnięty na mordzie, on w owiele gorszym stanie, zalany juchą. Nikt się nie wpierdalał z postronnych.
P.s. Napisał bym wiecej ale zapewne psiarskie też na Sadolu siedzą... więc rozumiecie.
A tak w ogóle to to wszystko wymyśliłem...
To musiał być Czeczen. Też takiego mniejszego od siebie w tym roku nie doceniłem podczas napierdalania się w autobusie nocnym... Myslałem sobie po promilach... że jakiś nie umiejacy się bić ciapak a tu zonk. Typek konkretnie coś ćwiczył... Cały czas chciał mnie obalić na ziemię chwytem zapaśniczym. Po tym ich można poznać podczas bójki. A że to autobus, miejsca mało, choć i tak wszyscy wyjebali na przód a kierowca się zatrzymał i wszystkie drzwi otworzył, miejsca na jego techniki było mało.
I jak zwykle u mnie. Wygrała polska siła i determinacja. Ja ledwie draśnięty na mordzie, on w owiele gorszym stanie, zalany juchą. Nikt się nie wpierdalał z postronnych.
P.s. Napisał bym wiecej ale zapewne psiarskie też na Sadolu siedzą... więc rozumiecie.
A tak w ogóle to to wszystko wymyśliłem...
Jaki piekny jest ten świat. Boty kłócą sie w komentarzach do nagrania z burdy jakichś meneli, ja czytam te bzdety dla oderwania od pracy, a ukry mordują się z ruskimi, tracąc ogromne ilości białych ludzi po obu stronach podczas gdy zalewa nas napływ prawników i lekarzy o kolorze stolca.
Europa umiera, cos w stylu upadku Rzymu w sumie, a motłoch cieszy sie ze nielubiani ruscy i ukry sie zabijają.
Zabawny ten świat.
Europa umiera, cos w stylu upadku Rzymu w sumie, a motłoch cieszy sie ze nielubiani ruscy i ukry sie zabijają.
Zabawny ten świat.
sothis napisał/a:
ukry mordują się z ruskimi, tracąc ogromne ilości białych ludzi
Wszystko by się zgadzało, ala ruSScy to nie ludzie, o czym świadczy kilkaset lat historii Polski
Czy mi się wydaje czy tam były zmiany sojuszów?
i winny alkohol.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów