Ruskie w Turcji
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ruscy to jednak dziwne stworzenia. Rozumiem nawalić się, ale zrobić taką demolkę to tylko chołota potrafi.
Jak cicho koło nich chodzą żeby nie obudzić.
Misiek_KRK, All inclusive , można wszystko , wszystko za darmo
eur-pol - all inclusive to wszystko w cenie, więc pewnie ruscy pomyśleli, że demolka też w cenie. Polacy i Anglicy z all inclusive też dają dupy. Chleją i żrą na Maxa żeby potem rzygać. Nawet "idealni"" Niemcy robią wiochę na wczasach. Więc ruskim to nawet wypada robić wiochę
Ruskie kobiety w Turcji uchodzą za prostytutki zresztą Polki też
demolka? opowiem zatem jeszcze jedną historię z hotelu. Przybyło do nas dwóch panów, jeden na wózku inwalidzkim, drugi standardowo na nogach, kozaki przyjechali dobrymi furami, mieli gotówkę w dużej ilości i myśleli że świat należy do nich. Jako, że hotel był pełny, sprzedałem im część sypialną od apartamentu. Apartament to pokój z minimum dwoma pomieszczeniami - sypialną i dzienną. W sypialnej spał jakiś skandynaw, a do tej dziennej części wmeldowałem kozaków. Oczywiście pokój w sytuacji kiedy mieszkały w nim obce osoby był przedzielony zamkniętymi na klucz drzwiami. Po jakiejś godzinie zadzwonił przestraszony skandynaw z części sypialnej, że coś się dzieje obok, poszła ochrona a pan na wózku z drugim odpalili gaśnicę proszkową w pokoju i postanowili wejść do pokoju skandynawa używając jej jako tarana. Proszek z gaśnicy był wszędzie, nawet na korytarzu. Pokój był dokumentnie nią upierdolony. Skandynaw dostał zwrot kosztów, kozaki dostali rachunek za sprzątanie i wpis na czarną listę - zakaz wstępu do hotelu. A ja się uśmiałem jak zobaczyłem dwóch bałwanów, w tym jednego na wózku
All inclusive i moi rodacy pakujący w reklamówki żarcie, jak sobie przypomnę to do tej pory się za nich wstydzę.
Kurwa mać ale tam wyżej parę pięter to mnie rozjebałaś szanowna internautko. Tak kurwa może i uchodzą, podobnie jak Czeszki, Ukrainki, Białorusinki i wszelkie inne kobiety z państw "zaprzyjaźnionych" z ZSRR. Wiesz kurwa dlaczego??? Bo wszystkich nas łączy jedna cecha charakterystyczna - nie przelewa nam się. Stereotyp nie wynika z tego, że akurat Polki i Rosjanki uwielbiają się pierdolić na potęgę bo takie są i chuj, tylko z tego, że jakaś część z tej populacji stwierdziła, że jak ma dwie lewe łapy do i tak marnie płatnej pracy to może przynajmniej czymś innym zarobi, pewnie lepszy hajs.
Ruskie to chyba zawsze były i będą dziczą nr 1 na tej planecie. Jak na Polskę najechali to potrafili nasrać do szuflady, pomalowane na złoto ucho od filiżanki urwać (myśląc, że to prawdziwe złoto) no i nawet kran ze ściany wyrwać myśląc, że jak wrócą po wojnie do domu to z tego kranu będzie lecieć bieżąca woda.
Nawet nasi dziadkowie/pradziadkowie gorzej wspominają ruskich jak szwabów.
Nawet nasi dziadkowie/pradziadkowie gorzej wspominają ruskich jak szwabów.
Nie to żebym ruskich bronił, ale ja tu jakiegoś melanżu ostatecznego nie widzę. Rozjebane lustro i wyjebany stolik przez balkon. Przypomnijmy polską parę mieszkająca w Anglii z ostatnich wakacji w Turcji, typ najebał jakimś random-anonom, a sucz łasiła się toples na basenie do mirasów i zeszczała na komisariacie.
Sam nie jeżdzę daleko na wakacje bo mnie nie stać ale słyszałem od znajomych że Egipt i Tunezja to jedne z najlepszych miejsc na wypoczynek w hotelu a maroko np. czy hiszpania sa dobre do zwiedzania ale to co się dzieje u taboretów to koszmar słyszać ciągle o brudasach wrzucających jakieś piguły do drinków i laski puszczające się z orgazmusa. Osobiście preferowałbym chorwację bo klimat jeszcze nie tak nieznośny( w moim przypadku) jak w egipcie czy turcji.
Tak w ogóle nie widze sensu do świata islamu się pchać na wakacje nigdy nie wiadomo czy się wróci.
Tak w ogóle nie widze sensu do świata islamu się pchać na wakacje nigdy nie wiadomo czy się wróci.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów