Macie tu reportaż z rosyjskiej telewizji, opisujący falę islamizacji Francji. Dodam od siebie, że w Belgii jest tak samo. W innych krajach Eurabii pewnie też... Napisy angielskie.
Macie kolejny reportaż od CBN News, tym razem o mojej nieszczęsnej Brukseli.
Ten jebaniec Abu Imran (alias Fouad Belkacem) dostał dwa lata pierdla i 550€ mandatu za swoje stowarzyszenie sharia4belgium. Tymczasem, Maroko, skąd ten śmieć pochodzi, od wielu lat domaga się jego ekstradycji. Jest tam skazany na min. 9 lat odsiadki za produkcję haszu. I nikt u nas nie rozumie dlaczego siedzi u nas w pierdlu i ma luksusy niczym w Steigenberger Grandhotel za nasze podatki.
Dodatkowo, w zeszłym roku brałem udział w manifestacji przeciwko zielonemu faszyzmowi (czyt. muzułmański integryzm, islamizacja Belgii). Mieliśmy na nią pozwolenie ale banda chadeków i ciapatych postanowiła kontr-manifestować bez pozwolenia i doszło do bójki. Policja z pałami vs. ścierwo 1:0. 30 sztuk oberwało pałami i skończyło w areszcie, a 5 sztuk skończyło w szpitalu Foty moje, wideo nie. Manifestacja miała miejsce po tym, jak francuski allahowiec zadźgał policjantkę i policjanta w Brukseli, żeby zmienić nowe prawo zakazujące noszenia burek i hidżabów przez ciapate baby. Dzisiaj grozi za to mandat 137,50€ bądź tydzień więzienia.
Babka przemawia pod pomnikiem Króla Leopolda II.
Ja z transparentem "Zintegrowani muzułmanie, witajcie; Muzułmanie integryści - wypad!
Policja zablokowała wyjścia metra.
Tutaj już się oddaliłem, bo zaczęli wyganiać...
Parę suk
Tu też.
Ja w tv pod logo
Wideo flamandzkiej telewizji. Akurat mieli ciekawsze urywki, chociaż i tak nie pokazali lepszych scen jak pałami napierdalali tych kolaborantów islamizacji.
No tyle ode mnie