Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kolego mocno przesiąkłeś kacapską ideologią...
Pakt Ribentrop-Molotov kojarzysz? Zapytaj o niego swoich kolegów z rosji
Polska przez długi czas ciągnęła koniec z końcem, bo Niemcy nas napadli, czy przez to, że za żelazna kurtyną wylądowaliśmy?
Dlaczego kraje zniszczone przez wojnę nawet same Niemcy dosyć szybko podniosły się a Polska w chuj długo nie?
Dlaczego wszyscy wielcy Polacy pisali i mówili że ruscy byli dużo gorsi od Niemców?
Liznąłeś trochę historii ale może powinieneś zagłębić się jeszcze bardziej.
Dla mnie hit to jak ruscy wypierają pakt R-M bo oni tylko chcieli bronić się przed Niemcami XD
Stalin nas nienawidził za to, że w Bitwie Warszawskiej go rozjebaliśmy i tylko czekał kiedy będzie mógł się zemścić.
Do ostatniego dnia przed "Barbarossą" do Niemiec leciały pociągi z surowcami od ruskich bo to byli SPRZYMIERZEŃCY.
Gdyby hitler nie miał aż takiej mani wielkości i nie zdradził swojego sprzymierzeńca to nasz kraj byłby na pół podzielony pewnie do dzisiaj.
Tak że ci jebani "zbawcy" zawsze nagną historię aby tylko być w zwycięskim obozie.
BAAAARDZO mnie ciekawi co putler zrobi w tym przypadku?
Bo tej wojny nie wygra, chyba że zacznie atomówkami napierdalać.
Po pierwsze, pakt R-M był o nieagresji, czyli żeby Ruskie nie przeszkadzały, a szwabia sama go złamała gdy zobaczyli w jakiej dupie jest ruska armia (czystki, sprzęt, wyszkolenie itd). Zresztą i tak zamierzali Ruskich najechać, tylko później, gdy rozpierdolą Europę.
Po drugie - European Recovery Program (czyli Plan Marshalla) i potężne pieniądze i inwestycje z USA postawiły Zachód na nogi (nie za darmo oczywiście), ale nie blok wschodni, bo (jak napisałem) trafiliśmy pod "opiekuńcze" skrzydła Wujaszka Stalina. NKWD to też był jego pomysł na pozbycie się przeciwników w demoludach.
I wypraszam sobie - niczym nie nasiąknąłem. Piszę tylko to, co myślę i co wiem o zwykłych ludziach, nie o politykach i tych wszystkich nowobogackich, czyli ludziach z "układu".
Po pierwsze, pakt R-M był o nieagresji, czyli żeby Ruskie nie przeszkadzały, a szwabia sama go złamała gdy zobaczyli w jakiej dupie jest ruska armia (czystki, sprzęt, wyszkolenie itd). Zresztą i tak zamierzali Ruskich najechać, tylko później, gdy rozpierdolą Europę.
Po drugie - European Recovery Program (czyli Plan Marshalla) i potężne pieniądze i inwestycje z USA postawiły Zachód na nogi (nie za darmo oczywiście), ale nie blok wschodni, bo (jak napisałem) trafiliśmy pod "opiekuńcze" skrzydła Wujaszka Stalina. NKWD to też był jego pomysł na pozbycie się przeciwników w demoludach.
I wypraszam sobie - niczym nie nasiąknąłem. Piszę tylko to, co myślę i co wiem o zwykłych ludziach, nie o politykach i tych wszystkich nowobogackich, czyli ludziach z "układu".
Czytałeś pakt R-M?
Pakt o nieagresji ze szwabami podpisał każdy kraj, nawet Polska. R-M to pakt wojskowy który m.in. dzieli Europę pomiędzy te 2 kraje.
Kacapom łeb by rozjebało jakby w końcu zrozumieli, że to oni rozpoczęli II wojnę światową z niemcami.
Ja gadałem i z nowobogackimi, którzy żyją i jest im dobrze w tym systemie i ze zwykłymi ludźmi, nie przekonasz mnie tak jak ja ich do niczego nie mogłem przekonać.
Pokazywanie suchych danych z Internetu oraz operowanie faktami kończy się nazwaniem mnie niewdzięcznym rusofobem, który ma łeb przez amerykanów sprany.
Moja recepta na ruskich - 4 metry muru, przynajmniej wokół obwodu moskiewskiego i zalać betonem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów