Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Piękne dzikie nieskażone tereny. Szkoda, że takie prymitywy to rozpierdalają. Z drugiej strony bogaci amerykanie w obstawie 20 murzynów z kałachami strzelają z niemal armat do słoni, które są równie nieszkodliwe co śpiące niedźwiedzie. Zresztą cała Ziemia była kiedyś w lepszej kondycji, a potem pojawiło się na niej najobrzydliwsze ze zwierząt, które wzniośle nazywamy człowiekiem.
Zgadzam się z tobą 100 % dobrze napisane
Normalne na sadisticu siedzi 90 % obroncow zwierzat. Jak sie zabija ludzi itp to sie ciesza i klaskaja ale jak sie przejedzie kotka albo zabije swinie w rzezni albo tak jak tu upoluje niedzwiedzia to kurwaaaa bedą sie rzucaccccc...ide puscic pawia .Dziekuje dobranoc .
no bo beka jest nie ? a od zwierzaków to Ty się odpierdol .
dalej jesteście pewni że mięso z niedźwiedzia jest toksyczne? xD
Mam nadzieję,że psu nic się nie stało choć wiem,że ta rasa to profesjonaliści w swoim fachu.
Nie powinien szturchać gałęzią tylko jakimś sznurkiem z kiełbasą czy z innym niedźwiedzim smakołykiem dla swojego bezpieczeństwa
bredzisz dziecko
Frajerski sposób na upolowanie niedźwiedzia
A jak mieli to zrobić? Wyskoczyć do niedźwiedzia na pięści? To nie frajerzy tylko kozaki-domyślam się, że ty na ich miejscu ze strachu nie zrobiłbyś nic poza zesraniem się na rzadko. Nawet spierdalać byś nie dał rady.
Zresztą cała Ziemia była kiedyś w lepszej kondycji, a potem pojawiło się na niej najobrzydliwsze ze zwierząt, które wzniośle nazywamy człowiekiem.
A ja np. wolę należeć do dominującego gatunku który dyktuje całej reszcie prawa natury. Nie byłbym zachwycony wychodząc z szałasu zdobyć kilka poziomek wiedząc, że za chwilę jakaś wataha wilków może mnie rozszarpać żywcem. Obserwować jak walczą o fragmenty mego ciała wyszarpując je ze mnie tak jak to robią z innymi zwierzętami. Człowiek to jedyne zwierzę które zabijając potrafi troszczyć się by ofiara nie cierpiała. Inne fundują szybką śmierć tylko wtedy jak spokojnie chcą przystąpić do uczty.
Nieźli myśliwi z tych rusków. Tak blisko podejść. A pies też przechuj, rzucić się na niedźwiedzia.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów