📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Idę o zakład że w tym przedszkolu nikt się nie pierdoli w osobne jadłospisy dla Muhammeda tylko wpierdala wieprzowinę to ostatniego kęsa...
Abraxus napisał/a:
A co jeśli Muhhamed nie jest wyznawcą koziego boga?
To oznacza że ma ostro pojebanych rodziców, że dali mu tak na imię... Zresztą jak jest jednak wyznawcą to nic nie zmienia
Nie wiem jak jest w rosji... teraz... ale jak ja chodziłem do przedszkola to też były tego typu szafeczko półeczki z jakimiś postaciami i nie były nam przydzielane tylko sami wybieraliśmy sobie.
Może on sam to wybrał po prostu?
Poza tym świnia to tylko świnia i ma zwyczajnie dziecku które nie zna liter pokazywać gdzie są jego rzeczy.
Dorabianie do tego ideologii jakiejkolwiek to tak jak dopierdalanie się, że ktoś dostał żabę bo jego matka jest brzydka.
Może on sam to wybrał po prostu?
Poza tym świnia to tylko świnia i ma zwyczajnie dziecku które nie zna liter pokazywać gdzie są jego rzeczy.
Dorabianie do tego ideologii jakiejkolwiek to tak jak dopierdalanie się, że ktoś dostał żabę bo jego matka jest brzydka.
Miałeś żabę na szafce w przedszkolu?
@up
Nie pamiętam już co miałem. Jakieś myszki miki, tomki, romki, kreciki i inne postacie z kreskówek jakie były wtedy modne. Moja pamięć nie sięga aż tak mocno ale pamiętam, że szafki wybieraliśmy sobie sami.
No i podczas leżakowania raz w tygodniu puszczali nam yattamana w takim jakby szerokim korytarzu a nie w sali.
Najlepsza kreskówka jaka była w telewizji. W sumie jedna z dwóch albo trzech jak nie liczyć dobranocki.
Gimby nie znajo.
Nie pamiętam już co miałem. Jakieś myszki miki, tomki, romki, kreciki i inne postacie z kreskówek jakie były wtedy modne. Moja pamięć nie sięga aż tak mocno ale pamiętam, że szafki wybieraliśmy sobie sami.
No i podczas leżakowania raz w tygodniu puszczali nam yattamana w takim jakby szerokim korytarzu a nie w sali.
Najlepsza kreskówka jaka była w telewizji. W sumie jedna z dwóch albo trzech jak nie liczyć dobranocki.
Gimby nie znajo.
Też to oglądałem.
Ta kreskówka to był rak z przerzutami.
Nie wiem jak można puszczać dzieciom takie gówno.
To już chyba filmy z egzekucji ISIS ryją banie dzieciom mniej niż animu.
Ta kreskówka to był rak z przerzutami.
Nie wiem jak można puszczać dzieciom takie gówno.
To już chyba filmy z egzekucji ISIS ryją banie dzieciom mniej niż animu.
Yatamana to się oglądało dla cycków przed eksplozją
Chyba @Velture trochę kłamiesz z Twoim wiekiem jak Ci to w przedszkolu puszczali... Polonia 1 zaczęła nadawać w 1993 roku
Chyba @Velture trochę kłamiesz z Twoim wiekiem jak Ci to w przedszkolu puszczali... Polonia 1 zaczęła nadawać w 1993 roku
Hińskie bajki mogą być fajne. Tyle że nie ocenzurowane pod - a jakże - zachodniego odbiorcę.
Wersja RAW - Japan a wersja USA/EU to jest kurwa przepaść.
To trochę tak jakby sprowadzić jakiegoś Dodge'a czy Camaro ze Stanów i założyć mu kaganiec do 120km/h.
Wersja RAW - Japan a wersja USA/EU to jest kurwa przepaść.
To trochę tak jakby sprowadzić jakiegoś Dodge'a czy Camaro ze Stanów i założyć mu kaganiec do 120km/h.
Mohamed to chyba obecnie najbardziej popularne imię w Rosji.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów