Nie ma to jak poranny wpierdol na sniadanie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakieś pojebane to jest.Smutek jak sam skurwysyn:/
Sposób na ruskie wojsko: Dajesz im wódkę i czekasz aż sami się pozabijają.
@BongMan chujowy ten twój sposób, oni ciągle łoją wódę, więc uznają to za pomoc militarną, dla nich napierdolenie to naturalny stan. w sumie to może nawet polubią gdybyś im tak ze 2 litry na łeb dał
I kto mówi, że tam nie ma demokracji? Rozjebał wszystkich, a nie tylko szczęśliwca, który wygrał.
To nie ruscy, tylko Kazachowie. W sumie jeden chuj, wódę tak samo łoić potrafią.
Chuja się znacie.
Przeszkolił ich pod względem obrony, temat zagadnienia:
Obrona przed grupą wkraczającą do pomieszczenia zamkniętego podczas łojenia wódy.
Główne aspekty:
Szybkość, skuteczność i umiejętność wykorzystania elementów wystroju wnętrza jako narzędzi eksterminacji.
Technikę z obrusem pokazał z własnej, nieprzymuszonej woli, a musicie wiedzieć, że jest to tajemna technika przekazywana tylko najlepszym.
Przeszkolił ich pod względem obrony, temat zagadnienia:
Obrona przed grupą wkraczającą do pomieszczenia zamkniętego podczas łojenia wódy.
Główne aspekty:
Szybkość, skuteczność i umiejętność wykorzystania elementów wystroju wnętrza jako narzędzi eksterminacji.
Technikę z obrusem pokazał z własnej, nieprzymuszonej woli, a musicie wiedzieć, że jest to tajemna technika przekazywana tylko najlepszym.
@oberst
Chyba cię pojebało to Ruskie ВДВ
Chyba cię pojebało to Ruskie ВДВ
na obiad mają szkolenie z obrony przed napalmem, tylko zrzucają na nich gorący rosół. Przypomniał mi się w ogóle skecz Monty Pythona "Jak bronić się przed napastnikiem ze świeżymi owocami"
Lol , co tu strasznego , że dwa talerze rozbił ? To jest nic.
Najpierw hipnoza, przeciwnicy nie mogli w tym paraliżu się bronić, wkręcił im kosy, granaty, chuj wie co jeszcze! Najebał mi jak trza!
Apel do wszystkich rodziców - przytulajcie czasem swoje dzieci, żeby na takich skurwieli nie powyrastały.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów