Przyznać się - kogo obstawialiście?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Na 100% tylko debile w tym startują. Każdy, kto uprawiał sporty kontaktowe wie, że przede wszystkich trzeba chronić głowę, bo nie ma na niej żadnych mięśni przyjmujących uderzenie, jest za to mnóstwo nerwów z samym mózgiem włącznie. Gratuluję zatrudnienia pani doktor
mesjans napisał/a:
Raczej najgłupszy sport jaki widziałem i jeszcze specjalnie się dawać walić po mordzie. W boksie to chociaż jak bardzo dobry jesteś to możesz ani razu nie oberwać a tu tak czy siak na ryj dostaniesz.
To nie sport bo zabawy dla wieśniaków (mentalnych)
Głupi sport, przy takich uderzeniach łatwo jest uszkodzić sobie kręgosłup w odcinku szyjnym.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów