Przyznać się - kogo obstawialiście?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Ta pielęgniarka czy doktorka w tym kitlu, to też znalazła swój dyplom w dodatku do gazetki art. spożywczych.
Normanie gościa się kładzie a nic walczy jego utrata przytomności, ja pierdole...
Normanie gościa się kładzie a nic walczy jego utrata przytomności, ja pierdole...
Na pierwszy rzut oka to bym obstawiam sędziego ale tak to obstawiam wysokiego szczypiora. Zobaczymy co wyjdzie
A kolega z tyłu to sobie cycuszki pomacał, świntuszek
Puczysta napisał/a:
Ta pielęgniarka czy doktorka w tym kitlu, to też znalazła swój dyplom w dodatku do gazetki art. spożywczych.
Pracuje na ruskich zawodach, dawania sobie w ryj do nieprzytomności. Nie za wiele od niej wymagasz?
Jakoś wyjątkowo ta dyscyplina mi się podoba.
Fajne to, jakby tak postawili polskich polityków, to bym chętnie wziął udział. W zasadzie to pewnie ze wszystkimi bym mógł startować, o ile mógłbym walić pierwszy.
Nie powiem - ciekawe te twoje tematy, ale czy tylko ja zauważyłem, że w opisach ewidentnie spoilery napierdalasz? Od razu wiadomo co, kiedy, gdzie, z kim... Aż czasami nie chce się oglądać, bo wiadomo o co kaman.
wojtekpwse napisał/a:
Jakoś wyjątkowo ta dyscyplina mi się podoba.
W ten piątek 22.10 będzie Polska gala w to policzkowanie, nie tylko chłopy ale i kobiety będą się też naparzać, ale 20 ziko trzeba za to dać na ppv.
Dłuższe ręce = większa dźwignia i moc uderzenia. To było jak najbardziej do przewidzenia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów