Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Do obrońców uciśnionych. Typ handluje dopalaczami a dorwała go konkurencja co handluje prawdziwymi narkotykami. To nie jest społeczna akcja tylko eliminowanie konkurencji.
no i bardzo dobrze więcej takich akcji!! wciągnijcie sobie ludzie prawilną fetkę, spalcie dobrego skuna, a nie kurwa dopalacze jakieś po których szare komórki oknem spierdalają
Do obrońców uciśnionych. Typ handluje dopalaczami a dorwała go konkurencja co handluje prawdziwymi narkotykami. To nie jest społeczna akcja tylko eliminowanie konkurencji.
Nie konkurencja, która handluje prawdziwymi narkotykami tylko grupa neonazistów. Dobrze zrobili. Chciałbyś żeby u Ciebie na osiedlu jakiś cygan, czy ciapak sprzedawał dzieciakom narkotyki?! Rosjanie złapali na swoim podwórku Tatara (obcokrajowca), facet tłumaczy się że jego matka jest chora i potrzebuje pieniędzy.
Dobrze z Nim. Takie rzeczy powinny być kontrolowane, i jeżeli jakiś debil chce to palić, to minimum 18+, a nie koleś sprzedaje na lewo i prawo. Skąd mogę to wiedzieć? Bo jakoś go kurwa złapali. Ogólnie ten typ i tak miał farta... Na początku słabo mu wpierdolili, żadnych ran czy coś. A później opanowany typ, elegancko dał mu dojść do słowa, ten zaczął się targować to dał mu do zrozumienia, że mimo to, że go nie napierdala ciągle, to jednak nie są na równi. Zasłużone piwko
Nie konkurencja, która handluje prawdziwymi narkotykami tylko grupa neonazistów. Dobrze zrobili. Chciałbyś żeby u Ciebie na osiedlu jakiś cygan, czy ciapak sprzedawał dzieciakom narkotyki?! Rosjanie złapali na swoim podwórku Tatara (obcokrajowca), facet tłumaczy się że jego matka jest chora i potrzebuje pieniędzy.
sratatata, a sami żyją z dotacji i odpisów podatkowych jak tatko rydzyk...następni biali rycerze w czarnych zbrojach...
Tak, nagrali i opublikowali film z własnymi twarzami, bo są mistrzami konspiracji. Chyba musieliby mieć próźnię z twojego łba zamiast mózgów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów