o kurwa
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Ja się nie dziwię, jak inczej złodzieja odstraszysz w Rossiji?!
W Polsce też hodują krokodyle, ale co drugi " hodowca " za dyche nie wie co zrobić jak dorośnie i wywala do ścieków albo do rzeki...
kumpli dwóch czy trzech reszta piszę ci nekrolog...
* Przykro mi skończyły się, ale może chciałby pan niedźwiedzia lub tygrysa
- Poproszę aligatora
* Przykro mi skończyły się, ale może chciałby pan niedźwiedzia lub tygrysa
NuclearBlast napisał/a:
i weś takiemu skurwielowi na ogon nadepnij w nocy ... nie dość że twarde jak chuj to jeszcze ci nogę upierdoli
weś istna wieś..
masz na mysli wyroby z czlowieka czy gada, bo ja nie bylbym taki pewien kto pierwszy straci skore
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów