18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Ruskiemu odjebało
Pantilion • 2018-10-31, 18:59
Za fajka zapalonego w domu takie cuda

"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
Zgłoś
Cormacze 2018-11-01, 0:29 3
Jestem ciekaw co on do niego mówi przez większosc czasu kto zna ruski niech przetłumaczy
Zgłoś
AlaksanderLukaszenka 2018-11-01, 0:46
Trzeba przyznać, że najebał mu konkretnie. Mimo wszystko uważam, że powziął zbyt radykalne środki, nieadekwatne do sytuacji.
Zgłoś
vass 2018-11-01, 0:46
Prawidłowo, nie będzie mi tu jakiś chuj mówił, że nie wolno palić. Jak się komuś nie podoba, to niech mnie nie zaprasza.
Zgłoś
OxY 2018-11-01, 1:10 5
Dziadek ma pancerz na +10 więc sra na młodego.

Gdyby mężczyźni posiadali umiejętność rodzenia dzieci, to kobiety byłyby gatunkiem hodowlanym.
Zgłoś
Daniel01 2018-11-01, 6:24 5
kopiącego się nie leży...........................

jebać terrorystów
Zgłoś
BenzemaJW 2018-11-01, 7:53 1
Szacun kacapska kurwo za katowanie leżącego kurwa dziadka.
Zgłoś
spoons 2018-11-01, 9:12 4
rozpierdala mnie to pierdolenie "rosja to stan umysłu" itp. kurwa, są w Polsce zadupia w których mieszkają dokładnie tacy sami ludzie, chleją tak samo, napierdalają się bez powodu tak samo. W Rosji nigdy nie byłem, ale to co widzę w materiałach z tego kraju, to jest jak nasze podwórko tylko język inny.
Zgłoś
żmij 2018-11-01, 9:51
Dobry zawodnik, nie ma co... Ciula go ponad pięć minut bez wyraźnego efektu

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
kamilqpl123 2018-11-01, 10:57
I to "blyat" dziadzi wyrazajace wiecej niz tysiac slow :v
Zgłoś
Piorun1973 2018-11-01, 11:37 2
Chyba poszło o coś grubszego
Zgłoś
Necromessiah 2018-11-01, 14:04
Chyba zwrócił mu uwagę o to, że pali lub wyrzuca pety w domu. Trudno ich zrozumieć.
Zgłoś
gohan90 2018-11-01, 20:22
na codzień jestem spokojnym człowiekiem, ale jak widzę takie skurwysyństwo to mnie ręka zaczyna mocno świędzieć

Jak coś może się spierdolić, to spierdoli się na pewno.
Zgłoś
nowikoo 2018-11-01, 21:07 6
Nie wiem jaki był powód ale się domyślam. A tak dla niektórych co piszą że powinien zawisnąć ten który kopie. Wyobraźcie sobie sytuację że stary skurwysyn jest patologicznym alkoholikiem, wybił waszej matce większość zębów i nie raz połamał kości i jak byliście w pracy groził waszej dziewczynie/żonie z nożem przyłożonym do jej gardła. Postawcie się w takiej sytuacji, zobaczymy który przestanie kopać dziada przed 5 minutą, myślę że niewielu. A na koniec powiem tylko że nie jest to wymyślona sytuacja.
Zgłoś
wunsz123 2018-11-01, 22:04 1
Zawzięty skurwysyn z tego młodego ruska. Przez 5 min klepać go tylko dla własnej satysfakcji. Ten ojczulek to pewnie był taki sam chuj jak jego syn teraz. Tylko ,że syn dorósł i role się odwróciły.
Zgłoś
mazga50 2018-11-02, 21:45
I to się nazywa walka z nałogiem.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów