📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jestem ciekaw co on do niego mówi przez większosc czasu kto zna ruski niech przetłumaczy
Trzeba przyznać, że najebał mu konkretnie. Mimo wszystko uważam, że powziął zbyt radykalne środki, nieadekwatne do sytuacji.
Prawidłowo, nie będzie mi tu jakiś chuj mówił, że nie wolno palić. Jak się komuś nie podoba, to niech mnie nie zaprasza.
rozpierdala mnie to pierdolenie "rosja to stan umysłu" itp. kurwa, są w Polsce zadupia w których mieszkają dokładnie tacy sami ludzie, chleją tak samo, napierdalają się bez powodu tak samo. W Rosji nigdy nie byłem, ale to co widzę w materiałach z tego kraju, to jest jak nasze podwórko tylko język inny.
Dobry zawodnik, nie ma co... Ciula go ponad pięć minut bez wyraźnego efektu
I to "blyat" dziadzi wyrazajace wiecej niz tysiac slow :v
Chyba poszło o coś grubszego
Chyba zwrócił mu uwagę o to, że pali lub wyrzuca pety w domu. Trudno ich zrozumieć.
na codzień jestem spokojnym człowiekiem, ale jak widzę takie skurwysyństwo to mnie ręka zaczyna mocno świędzieć
Nie wiem jaki był powód ale się domyślam. A tak dla niektórych co piszą że powinien zawisnąć ten który kopie. Wyobraźcie sobie sytuację że stary skurwysyn jest patologicznym alkoholikiem, wybił waszej matce większość zębów i nie raz połamał kości i jak byliście w pracy groził waszej dziewczynie/żonie z nożem przyłożonym do jej gardła. Postawcie się w takiej sytuacji, zobaczymy który przestanie kopać dziada przed 5 minutą, myślę że niewielu. A na koniec powiem tylko że nie jest to wymyślona sytuacja.
Zawzięty skurwysyn z tego młodego ruska. Przez 5 min klepać go tylko dla własnej satysfakcji. Ten ojczulek to pewnie był taki sam chuj jak jego syn teraz. Tylko ,że syn dorósł i role się odwróciły.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów