📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
rosja to stan umysłu /litościwy ten kacap a kamerzysta po chuju fest
przyjdzie do ciebie w gości palacz i będzie se palił w mieszkaniu bo on tak chce mimo, że nikt u ciebie w domu nie pali.. palacze to kurwy.
@up Zajebistych przyjmujesz gości, jeśli nie rozumieją należy się zapytać czy można palić w domu. Albo jesteś nieeasertywny.
Niech ktoś wytłumaczy z grubsza za co go on tak napierdala, bo się kurwa w pale nie mieści ża za fajka tak starego capa można tak przez 5 minut maltretować. Proshu proshcheniya tylko ogarnąłem w 4:03.
Niech ktoś wytłumaczy z grubsza za co go on tak napierdala, bo się kurwa w pale nie mieści ża za fajka tak starego capa można tak przez 5 minut maltretować. Proshu proshcheniya tylko ogarnąłem w 4:03.
Powiem szczerze, że nie obejrzałem do końca... może nie lubię uwag ojca...ale szacunek jakiś mam.....do siebie oczywiście....
dzisiaj helołin to i wróżba będzie "młody ranka pewne nie obudzi się bo staremu nerwy puszczą "
widać że palenie szkodzi
Młody czekał aż ojciec wróci aby mu coś wytłumaczyć. I wytłumaczył.
Nie zdziwił bym się, gdyby ojciec zebrał zasłużenie.
Nie zdziwił bym się, gdyby ojciec zebrał zasłużenie.
Eta rasija tego bez vodku nie panimajesz.
Swoją drogą młody zbik napierdala dziadka który nawet oddać nie ma jak. Szacun na dzielni +500.
Swoją drogą młody zbik napierdala dziadka który nawet oddać nie ma jak. Szacun na dzielni +500.
Samo rozwiązanie pierwszego ciosu perfekcyjne. Potrzymaj mi fajka, JEBS!! i gdyby tu się film skończył to jeszcze było by spoko, zwykła pijacka awantura. Maltretowanie bezbronnego starca przez następne 5 minut jest słabe w chuj, palacz powinien zawisnąć...
Pięknie skatował śmiecia
ja skazał, kurit nie nada
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów