Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie śmiej , to mógł być Twój pradziadek !
Widać, że to młody chłop.
rozległy zawał . pewnie prawej komory . boli w chuj i odcina prawie natychmiast.
I tak odcięło go po 5 sekundach, więc to żaden ból.
@up Główna teoria Lalonde stosowana w medycynie mówi o tym, że w połowie czy nawet trochę więcej przypadków to sam człowiek jest sobie winny przez jego styl życia. Możesz jako lekarz w nieskończoność powtarzać, że otyłość, palenie papierosów, nadużywanie alkoholu czy całkowite olewanie badań kontrolnych i profilaktyki zabija, a ludzie i tak nic z tym nie zrobią i jeszcze się obrażą, że nazywasz ich grubasami.
Trzeba będzie rzucić palenie i twarde narkotyki. Z alkoholem może być problem. Jeść też bardzo lubię.
Naturalna śmierć wygląda 5 razy straszniej niż cały hard.
No tak, zawały i postrzały od ukraińskich pocisków to dwa najczęstsze powody naturalnych zgonów wśród sowieckiej hołoty.
Lepsza śmierć niż konanie miesiącami na raka czy cóś...
Widać, że to młody chłop.
I tak odcięło go po 5 sekundach, więc to żaden ból.
Trzeba będzie rzucić palenie i twarde narkotyki. Z alkoholem może być problem. Jeść też bardzo lubię.
Przeżyłem taki zawał , zapewniam że boli i to nie jak rozcięcie paluszka czy zdarcie skórki .
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów