📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Naturalna śmierć wygląda 5 razy straszniej niż cały hard.
Halman napisał/a:
Ruskowi pompa wysiadła...
Bo to stara, dojebana pompa była.
Poradziecka, od moskwicza
rozległy zawał . pewnie prawej komory . boli w chuj i odcina prawie natychmiast.
Nie śmiej , to mógł być Twój pradziadek !
Yolanda napisał/a:
Prawdziwy aktor... akurat przed kamerą.
To geniuszu wygląda jak wyjście z klatki schodowej. Wystarczy, że wisi zwykła kamera cctv. Po obrazie wygląda na jakieś 2 Mpx.
Pięknie, a nie gdzieś pod jakąś kroplówką, bez końca umierać. Ja już postanowiłem dawno, że pierdolnę w kalendarz na własnych zasadach, no chyba, że mnie sciśnie jak tego tu, ale nie nagram żadnego filmiku, żeby nie bił konia nad moim truchłem jaki skretyniały sadol-masturbant-nekrofil
CrystalFairy napisał/a:
Naturalna śmierć wygląda 5 razy straszniej niż cały hard.
Ktoś go odłączył od Matrixa
Oglądam tu różne rzeczy, ale naturalna śmierć napawa mnie smutkiem i uczuciem bezradności ludzkiej wobec takich sytuacji, bo w przeciwieństwie do śmiertelnych wypadków, morderstw, kar za występki, egzekucji przez brazylijskie mafie, które dotykają promil - to spotka każdego z nas. Wg mnie nie ma w tym absolutnie nic zabawnego.
wedlug rzecznika nfzetu to symulat poniewasz ma rece i nogi do roboty
@up Główna teoria Lalonde stosowana w medycynie mówi o tym, że w połowie czy nawet trochę więcej przypadków to sam człowiek jest sobie winny przez jego styl życia. Możesz jako lekarz w nieskończoność powtarzać, że otyłość, palenie papierosów, nadużywanie alkoholu czy całkowite olewanie badań kontrolnych i profilaktyki zabija, a ludzie i tak nic z tym nie zrobią i jeszcze się obrażą, że nazywasz ich grubasami. Tydzień temu był pogrzeb znajomej 58-latki z powodu raka jelita grubego. Oczywiście, że nie była na darmowej kolonoskopii, którą mogłaby zrobić, a która z dużym prawdopodobieństwem pozwoliłaby wykryć polipa zanim ten stał się nowotworem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów