📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Ja bym w Polszy takoje masziny chciał zobaczyć
mamy lepsze --nasze Kraby są dużo lepsze od rosyjskich MSTA (2S19) czołg t-90? Leopardy są lepsze,śmigłowce szturmowe mi-24? też je mamy! do tego widzę tu rakiety sa-6 (mamy)
Pącki było iść do naszej armii bo byś zobaczył ,może nawet używał...
Leopardy są niemieckie sa-6 są ruskie, oba egzemplarze stare... jedyne czym możemy się pochwalić to PT-91 Twardy no i wadliwa haubica Krab... jesteśmy bezbronni
gram w wot, więc to tak jakbym do wojska chodził
gram w wot, więc to tak jakbym do wojska chodził
Zastanawiam się kiedy je zobaczymy na własne oczy W sensie kiedy nas najadą, nie chodziło mi o podziwianie
zielonydarian napisał/a:
mamy lepsze --nasze Kraby są dużo lepsze od rosyjskich MSTA (2S19) czołg t-90? Leopardy są lepsze,śmigłowce szturmowe mi-24? też je mamy! do tego widzę tu rakiety sa-6 (mamy)
Może leopard 2 a6/7 jest lepszy ale my mamy Leopardy 2 a4 czyli najstarsze
Widzę, że eksperci nie zawiedli. Nawet w święta nie macie wolnego?
Życzę miłego oglądania
Oglądać od 0:50 , bardzo ciekawe sprzęty imho
To też fajne
A tutaj (niestety po ang) opowiadajo jak to suchoje w manewrach w sekund pięć rozgromiły amerykańckie samolioty
Oglądać od 0:50 , bardzo ciekawe sprzęty imho
To też fajne
A tutaj (niestety po ang) opowiadajo jak to suchoje w manewrach w sekund pięć rozgromiły amerykańckie samolioty
Najlepszy motyw o 01:02 z walcem, który rozpierdala miny, że też nikt na to wcześniej nie wpadł
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów