📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Tym Sprinterem zaparkował ichniejszy wróżbita Maciej - jebaniutki celnie ustawił strzałkę
trambulator napisał/a:
Tym Sprinterem zaparkował ichniejszy wróżbita Maciej - jebaniutki celnie ustawił strzałkę
prime zobowiązuje ...
Co to za dzbany nie zakotwily tych rusztowań , u nas w pl takiej maniany się nie robi
"wiatry zawiały" rusztowanie pięknie wyjebały, tylko szkoda że na rusztowaniu kilku inżynierów nie było. Jak pech to pech
Mam nadzieje ze było w tym czasie na nim kilku ukrów
Jaro wodzu ciebie tam brakowalo
"Zaxgodniiiiiiii wiaaaatr spierolił maaaaajstra z dachuuuuu"
kiedyś byłą taka piosenka krótka
kiedyś byłą taka piosenka krótka
Jarosławkaczyński napisał/a:
Mam nadzieje ze było w tym czasie na nim kilku ukrów
Tylko ciebie tam brakowało. .... :/
ziggy020 napisał/a:
Co to za dzbany nie zakotwily tych rusztowań , u nas w pl takiej maniany się nie robi
Robi robi.
Remont elewacji w Krakowie na drugiego pułku. Identyczna sytuacja była. Robole wybijali szyby w mieszkaniach i włazili do srodka.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów