18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Duża akcja wymierzona w byłego premiera RP Kazimierza Marcinkiewicza, który nie lubi oddawać pożyczonych pieniędzy.
Okazuje się jednak, że nie jest to wcale łatwy przeciwnik dla naszego detektywa celebryty...

Zgłoś
Payan 2022-04-10, 18:37 96
Rutkowski Patol, cyrk na kółkach.
Zgłoś
WyCiENIU 2022-04-10, 18:40 13
Dobra załóżmy, że jestem obcokrajowcem w Polsce. Oglądam ten filmik i pytam się, pierwszego lepszego Polaka. Kim jest ten facet z złotym łańcuchem?
Co odpowiadacie?
Zgłoś
lolaxxdd 2022-04-10, 18:44 12
to co mam się bać tego czegoś,,, z tym łańcuchem to to prawie Cygan ,,,omg,,
Zgłoś
kwas79 2022-04-10, 18:46 77
WyCiENIU napisał/a:

Dobra załóżmy, że jestem obcokrajowcem w Polsce. Oglądam ten filmik i pytam się, pierwszego lepszego Polaka. Kim jest ten facet z złotym łańcuchem?
Co odpowiadacie?

To człowiek, któremu możesz postawić piwo ... na głowie.
Zgłoś
OpenStreetMaps 2022-04-10, 18:47 24
Wygląda jak chodzący automat na napoje z tymi naklejkami na koszulce. Przebieraniec !

Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały

Kanał na Y.T "Km2bp"
Zgłoś
Ronin69 2022-04-10, 18:49 9
a nie jest tak, że marcinkiewicz może ich pozwać za upublicznienie adresu zamieszkania? a tak wgl, rutek odzyskał licencję detektywa?
Zgłoś
Tetrix 2022-04-10, 18:49 14
WyCiENIU napisał/a:

Co odpowiadacie?

Typem, ktory jak do Ciebie mowi trzaskasz mu drzwiami przed nosem i idziesz ogladac netflixa
Zgłoś
serenity 2022-04-10, 18:59
Pajac bez kutasa! Chociaż nie, kutas trzasnął drzwiami!
Zgłoś
luxpiotr 2022-04-10, 19:03 21
Rutkowski cienko wygląda. Chyba wcina same kiełki.
Zgłoś
tranzystor 2022-04-10, 19:11 13
Po co ten cyrk? Czy rzekomy wierzyciel Marcinkiewicza nie wiedział, że powinien zgłosić wcześniej sprawę do prokuratury i uzyskać nakaz zapłaty, żeby móc windykować?
Zgłoś
Pitupitu 2022-04-10, 19:18 8
Rutkowski wygląda jak łajno i tak się zachowuje
Zgłoś
tatko 2022-04-10, 19:38 9
A to tak można sobie parkować na kopercie...
Zgłoś
4Lokalny2Chłopaczek0 2022-04-10, 19:50
To dzony bravo....
Czemu Young Leosia spierdala do klatki???

,,Honor powaga szacunek do grobowej deski
Pan to zapierdoli.. Jam jest syn królewski.''
,,Kurwy chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
Zgłoś
35i 2022-04-10, 19:55 25
Po co wrzucasz to gówno? Ten pajac powinien zniknąć z jakiegokolwiek życia publicznego.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów