📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:50
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:23
🔥
Scena z filmu "Zły święty"
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakieś ponad 10 lat temu widziałem jak Ukraińcy "przejezdzali" starym polonezem przez granicę do Polski. 3 dziwki i 2 panów, samochod rozpadal sie w oczach. Silnik przestał działać to gdy otwarli maske to jak by nawet zawiasów nie miała, ostatecznie przepychali to przez pas graniczny
Ja bym go oskarżył o zniszczenie mienia. Jaka była potrzeba żeby się chwytał za tą klamkę? No i gliniarz nie może powiedzieć że auto niesprawne.
chocho napisał/a:
Ja bym go oskarżył o zniszczenie mienia.
Chyba za dużo amerykańskich seriali się naoglądałeś.
C0C0JUMBO napisał/a:
Jakieś ponad 10 lat temu widziałem jak Ukraińcy "przejezdzali" starym polonezem przez granicę do Polski. 3 dziwki i 2 panów, samochod rozpadal sie w oczach. Silnik przestał działać to gdy otwarli maske to jak by nawet zawiasów nie miała, ostatecznie przepychali to przez pas graniczny
(a tak na prawdę nikt by ich nie wpuścił do RP z uwagi na tan techniczny, więc niezłe story wymyśliłeś/usłyszałeś)
chocho napisał/a:
[...]Jaka była potrzeba żeby się chwytał za tą klamkę?[...]
No może taka, że bagietmajster robi to dla swojego bezpieczeństwa. Mógłby poprosić o otwarcie drzwi kierowcę, ale ten wtedy może chwycić kopyto i odjebać mundurowego. Każdy orze jak może
Mam Mastera i mam tak samo:) Już tylko klamka od strony pasażera mi została.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów