18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Rutynowa kontrola
~Velture • 2019-10-19, 10:41
Bez pukania nie wchodzimy!

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
C0C0JUMBO 2019-10-19, 10:50
Jakieś ponad 10 lat temu widziałem jak Ukraińcy "przejezdzali" starym polonezem przez granicę do Polski. 3 dziwki i 2 panów, samochod rozpadal sie w oczach. Silnik przestał działać to gdy otwarli maske to jak by nawet zawiasów nie miała, ostatecznie przepychali to przez pas graniczny
Zgłoś
chocho 2019-10-19, 10:53 1
Ja bym go oskarżył o zniszczenie mienia. Jaka była potrzeba żeby się chwytał za tą klamkę? No i gliniarz nie może powiedzieć że auto niesprawne.
Zgłoś
T................y 2019-10-19, 12:38 13
chocho napisał/a:

Ja bym go oskarżył o zniszczenie mienia.

Chyba za dużo amerykańskich seriali się naoglądałeś.
Zgłoś
Wiewór 2019-10-19, 15:26
Kozojebca+urwana klamka=kradzione auto

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Siberian_Meat_Grinder 2019-10-19, 19:03 3
C0C0JUMBO napisał/a:

Jakieś ponad 10 lat temu widziałem jak Ukraińcy "przejezdzali" starym polonezem przez granicę do Polski. 3 dziwki i 2 panów, samochod rozpadal sie w oczach. Silnik przestał działać to gdy otwarli maske to jak by nawet zawiasów nie miała, ostatecznie przepychali to przez pas graniczny

(a tak na prawdę nikt by ich nie wpuścił do RP z uwagi na tan techniczny, więc niezłe story wymyśliłeś/usłyszałeś)
Zgłoś
~Angel 2019-10-19, 19:38
Fakt jest taki, że klamki w masterach to porażka.
Zgłoś
kzf 2019-10-19, 20:23
chocho napisał/a:

[...]Jaka była potrzeba żeby się chwytał za tą klamkę?[...]

No może taka, że bagietmajster robi to dla swojego bezpieczeństwa. Mógłby poprosić o otwarcie drzwi kierowcę, ale ten wtedy może chwycić kopyto i odjebać mundurowego. Każdy orze jak może
Zgłoś
DHLPIZDACWEL 2019-10-20, 7:00
Mam Mastera i mam tak samo:) Już tylko klamka od strony pasażera mi została.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów