📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie zdarzyło mi się na trzeźwo zmontować mebla i IKEI, po paru piwach owszem, na trzeźwo ni chuja...
up@ no to jesteś dobry kretyn. Nie ma nic prostszego jak składanie mebli z IKEI.
Ja osobiście nie rozumiem, dlaczego ludzie mają problem z składaniem mebli z IKEI. Większość mebli mam z IKEI i wszystkie sam składałem, byś może jestem inny.
Każdy majsterkowicz wie, że podstawą dobrego montażu jest odpowiednia ilość taśmy. Jeżeli czegoś nie udało się złożyć bądź naprawić, to znaczy, że taśmy było za mało.
Trzeba mieć nie dojebanie mózgowe zeby nie ogarniac tak prostej instrukcji jaką jest ta dołączana do produktów z IKEA. Pracowałem w firmie gdzie takie robilismy, jedna z nich była do lampy, do biurka, całość złozona. Klient miał tylko jednym przekreceniem klosza zamontować ją do reszty. 2-3 strony to zazwyczaj cała instrukcja. Dla niektórych to zabawa takie składanie, dla mnie za krótkie. Uwielbiam LEGO Technic.
Czemu się dziwicie, celebryci codziennie są wynoszeni na piedestał sławy robiąc coraz durniejsze rzeczy, to i taki zwykły matoł chce zaimponować, zgrywając kretyna i szukając poklasku na jutubie wśród innych kretynów
Jak niskie trzeba mieć IQ, żeby nie być w stanie samodzielnie złożyć mebla... I to jeszcze z instrukcją. Ja za różne łamigłówki BRW i IKEI zawsze zabieram się bez instrukcji i traktuję to jak dobrą zabawę.
Jeden z powodów dlaczego małpy niedługo będą nami rządzić.
mimo, że zawsze zostaje sporo części to samodzielny montaż odróżnia niedojebów od ludzi
Jak ten kretyn nie potrafi złożyć łóżeczka dla dziecka, to jak on zrobił to dziecko? Może powinien iść po sąsiada, pomoże w robocie, jak przy dziecku.
to "moda", "propaganda"(nie wiem jak to nazwać) niedorozwiniętych ludzi z USA, jakże trudne jest złożenie mebli z IKEA. Każdy przeciętny człowiek z Polski (który skończył podstawówkę) poradzi sobie z tym bez problemu. Co innego np mebla Bodzio że w dwóch ruchach masz podany montaż całej meblościanki
Kiedyś z kumplem składaliśmy biurka z ikei. Nogi regulowane , blat do stelaża i siatka pod blatem na kable + zaślepki na kable i uchwyt na kubek. W 2 osoby złożenie stołu zajęło nam z rozpakowaniem (nasz rekord) 48 sekund.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów