Jebać to, niech ten cały syf z ulic i robactwo spłynie do morza. Ha, tfu!
[ Dodano 2024-09-15, 18:00 ]
Pierdoleni HIPOKRYCI:
Taką macie będę z pieczonego Murzyna, a tu płaczecie nad rozlaną wodą na ulicy. Brzydzę się wami, nawet bardziej niż lgbt.
Kurwa, tacy sami chojracy w necie, a tu wylewacie łzy. Nie płaczcie tak dużo, bo jest jej i tak za dużo. Hehehehehehehehe...
Powodzi: Przybywaj!!!
Dzień dobry, nazywam się Elan Rodziewicz, mieszkam w Legnicy. Jestem starą, uległą, pedalską kurwa i szmatą do jebania. Każdy może mnie wyruchać w dupę, spuścić mi się do ust, no i jeszcze na mnie nasikać. Daj mi swego kutasa to ci obciągnę i połknę.O kurwa, co to za trollkonta/normictwo tu się zgromadziło? Ja śmiechłem i chuj wam do dupy, idźcie sobie na reddita żeby oglądać r/eyebleach z kotkami i piesełkami
Żeby on tam naszczał, a drugi by powiedział "ej nie dolewaj!".
Ale kurwa typ ma wędkę xd przecież to jest poziom żartu jak z tom i jerry.
Żeby on tam naszczał, a drugi by powiedział "ej nie dolewaj!".
Ale kurwa typ ma wędkę xd przecież to jest poziom żartu jak z tom i jerry.
ty chyba nie oglądałeś z dźwiękiem chłopie. Mnie rozbawiło jak chuop nagrywający to komentuje, wzieło z zaskoczenia. Żarty nie najwyższych lotów, ale zesranie się normidła w komentarzach śmieszy
Dzień dobry, nazywam się Elan Rodziewicz, mieszkam w Legnicy. Jestem starą, uległą, pedalską kurwa i szmatą do jebania. Każdy może mnie wyruchać w dupę, spuścić mi się do ust, no i jeszcze na mnie nasikać. Daj mi swego kutasa to ci obciągnę i połknę.śmieszne kurwa, a ja od wczoraj wodę pompuję, bo mi kurwa nowy piec za 20k zalewa.. W miastach nie macie pojęcia, że powódź, to nie tylko zalane ulice.. ludzie tracą wszystko na co ciężko pracują.. jak podczas ataku tych zaplutych brudasów
Nie płacz, ja więcej traciłem w życiu. Kurwa, śmiejemy się z rozjechanych dzieci, a Ty użalasz się, bo Ci piec zalewa?
Trzymaj fason, to portal dla prawdziwych skurwieli, ale teraz wychodzi na to, że 99% osobników tutaj to same pizdy.
[ Dodano 2024-09-15, 19:18 ]
KURWA SADOLE!!!
WYCHODZIĆ Z PIWNICY BO SIĘ POTOPICIE!
Żeby się w tak tępy sposób nabijać z kataklizmu, niezawinionej tragedii mieszkańców, to trzeba mieć deficyt półkul mózgowych albo nadmiar chromosomów!
Gdyby to chociaż śmieszne było, na przykład poprzez poślizgnięcie i rozwalenie sobie tępego ryja...
Nie zesraj się.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów