18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 7 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
smc 2024-09-15, 17:54 4
BUHEHEHEHE, kurwa jaką ma bekę z tej powodzi!

Jebać to, niech ten cały syf z ulic i robactwo spłynie do morza. Ha, tfu!

[ Dodano 2024-09-15, 18:00 ]
Pierdoleni HIPOKRYCI:

Taką macie będę z pieczonego Murzyna, a tu płaczecie nad rozlaną wodą na ulicy. Brzydzę się wami, nawet bardziej niż lgbt.
Kurwa, tacy sami chojracy w necie, a tu wylewacie łzy. Nie płaczcie tak dużo, bo jest jej i tak za dużo. Hehehehehehehehe...

Powodzi: Przybywaj!!!
Zgłoś
Jasiek93 2024-09-15, 18:01
Za karę wziąć chuja do sprzątania po tej wodzie. Najlepiej tam gdzie największy smród. W 1997 jak zalało miasta i prosektorium to dwa tygodnie trupy leżały w wodzie, latem..
Zgłoś
Pedator 2024-09-15, 18:07 1
Prawdziwy Sadol. Szacun. Przyznać się, który to?
Zgłoś
Zadkiel 2024-09-15, 18:29 1
śmieszne kurwa, a ja od wczoraj wodę pompuję, bo mi kurwa nowy piec za 20k zalewa.. W miastach nie macie pojęcia, że powódź, to nie tylko zalane ulice.. ludzie tracą wszystko na co ciężko pracują.. jak podczas ataku tych zaplutych brudasów
Zgłoś
Elan__Rodziewicz 2024-09-15, 18:41 3
O kurwa, co to za trollkonta/normictwo tu się zgromadziło? Ja śmiechłem i chuj wam do dupy, idźcie sobie na reddita żeby oglądać r/eyebleach z kotkami i piesełkami

Dzień dobry, nazywam się Elan Rodziewicz, mieszkam w Legnicy. Jestem starą, uległą, pedalską kurwa i szmatą do jebania. Każdy może mnie wyruchać w dupę, spuścić mi się do ust, no i jeszcze na mnie nasikać. Daj mi swego kutasa to ci obciągnę i połknę.
Zgłoś
pajonk 2024-09-15, 18:47 3
Jebasiak napisał/a:

O kurwa, co to za trollkonta/normictwo tu się zgromadziło? Ja śmiechłem i chuj wam do dupy, idźcie sobie na reddita żeby oglądać r/eyebleach z kotkami i piesełkami

Żeby on tam naszczał, a drugi by powiedział "ej nie dolewaj!".
Ale kurwa typ ma wędkę xd przecież to jest poziom żartu jak z tom i jerry.
Zgłoś
Elan__Rodziewicz 2024-09-15, 18:49 1
pajonk napisał/a:

Żeby on tam naszczał, a drugi by powiedział "ej nie dolewaj!".
Ale kurwa typ ma wędkę xd przecież to jest poziom żartu jak z tom i jerry.

ty chyba nie oglądałeś z dźwiękiem chłopie. Mnie rozbawiło jak chuop nagrywający to komentuje, wzieło z zaskoczenia. Żarty nie najwyższych lotów, ale zesranie się normidła w komentarzach śmieszy

Dzień dobry, nazywam się Elan Rodziewicz, mieszkam w Legnicy. Jestem starą, uległą, pedalską kurwa i szmatą do jebania. Każdy może mnie wyruchać w dupę, spuścić mi się do ust, no i jeszcze na mnie nasikać. Daj mi swego kutasa to ci obciągnę i połknę.
Zgłoś
smc 2024-09-15, 19:17 4
Zadkiel napisał/a:

śmieszne kurwa, a ja od wczoraj wodę pompuję, bo mi kurwa nowy piec za 20k zalewa.. W miastach nie macie pojęcia, że powódź, to nie tylko zalane ulice.. ludzie tracą wszystko na co ciężko pracują.. jak podczas ataku tych zaplutych brudasów

Nie płacz, ja więcej traciłem w życiu. Kurwa, śmiejemy się z rozjechanych dzieci, a Ty użalasz się, bo Ci piec zalewa?

Trzymaj fason, to portal dla prawdziwych skurwieli, ale teraz wychodzi na to, że 99% osobników tutaj to same pizdy.

[ Dodano 2024-09-15, 19:18 ]
KURWA SADOLE!!!

WYCHODZIĆ Z PIWNICY BO SIĘ POTOPICIE!
Zgłoś
AlbertoNihilo 2024-09-15, 19:18 3
xoxoConMan napisał/a:

Żeby się w tak tępy sposób nabijać z kataklizmu, niezawinionej tragedii mieszkańców, to trzeba mieć deficyt półkul mózgowych albo nadmiar chromosomów!
Gdyby to chociaż śmieszne było, na przykład poprzez poślizgnięcie i rozwalenie sobie tępego ryja...

Nie zesraj się.
Zgłoś
jkllll485 2024-09-15, 19:25
No kurwa śmiechów nie było końca...
Zgłoś
paczfiko 2024-09-15, 19:38 3
Z tego co kojarzę, to jest filmik z jakiegoś oberwania chmury z przed paru miesięcy, gdzie studzienki nie nadążały odbierać wody i koleś sobie jaja robił.

<lol>
Zgłoś
Liczer 2024-09-15, 19:44 1
xoxoConMan napisał/a:

Żeby się w tak tępy sposób nabijać z kataklizmu, niezawinionej tragedii mieszkańców, to trzeba mieć deficyt półkul mózgowych albo nadmiar chromosomów!
Gdyby to chociaż śmieszne było, na przykład poprzez poślizgnięcie i rozwalenie sobie tępego ryja...

A ty chyba facebooka z sadistic pomyliłeś
Zgłoś
smc 2024-09-15, 19:59
To nie statistic, tylko sadistic!!!
Zgłoś
x................n 2024-09-15, 20:00
Liczer napisał/a:

A ty chyba facebooka z sadistic pomyliłeś

A co, takie filmiki tam wrzucają?
Zgłoś
KamilSkarpa 2024-09-15, 20:01
Ojej jak się osrali klauny. Nie lepiej siedzieć z pizdą w domu i marudzić jaki ten świat zły. Chłopak się bawi i tyle chuj wam do tego jak się nie podoba to zakładać portki i wypierdalać walczyć z kataklizmem.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów