📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
up@ obawiam się ze ciśnienie zrobiło by coś ciekawszego z Tobą niż Ty zdjęcie rybką.
Rybami się interesuje.
Ichtiolog jebany.
Ichtiolog jebany.
Krwawy Opiekacz napisał/a:
Nie wiem skąd wziąłeś informację, że te ryby żyją w rowie Mariańskim bo niemal każda z tych ryb występuje we wszystkich głębiach oceanicznych.
Macropinna microstoma (ta z przezroczystą głową) żyje na głębokości 600 - 800m. Rów Mariański ma głębokość prawie 11 kilometrów.
Czyli tak czy tak ma racje - bo nie powiedział, że występują TYLKO w Rowie Mariańskim, ale, że są to ryby głębinowe występujące tam.
BongMan, od rasizmu to pięknych rybek głębinowych. Jesteś zajebiście wszechstronny
BongMan, nieładnie tak ściągać posta z 9gag'a bez sprawdzenia czy dobrze mówią (@up Krwawy Opiekacz)
(http://9gag.com/gag/6261770)
(http://9gag.com/gag/6261770)
BongMan zaczynam się o Ciebie martwić Wszystko z tobą wporządku? Może chory Jesteś ?
Ciekawe czy jest gdzieś głębiej niż w tym rowie mariana, i co tam się dzieje, czy da się tam jakoś, dostać, czy ciśnienie zmiażdży każdy batyskaf(czy statek, nie wiem jakim chujem oni tam pływają)
Komarzysta91 hehehehheheh Acid Drinkers rulez forever
Skoro BongMan nie staną na wysokości zdania, ja to zrobię.
Wszedł facet do winy, a tam schody.
Wszedł facet do winy, a tam schody.
@Doomik Widać że nowu na sadisticu ;/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów