📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Jest tu jakiś Marian?
BongMan, co Ci się stało? Dobrze się czujesz? Co Ty wrzucasz? To nie jest suchar! Włamał Ci się ktoś na konto i dodał to za Ciebie?
Nie wiem skąd wziąłeś informację, że te ryby żyją w rowie Mariańskim bo niemal każda z tych ryb występuje we wszystkich głębiach oceanicznych.
Macropinna microstoma (ta z przezroczystą głową) żyje na głębokości 600 - 800m. Rów Mariański ma głębokość prawie 11 kilometrów.
Macropinna microstoma (ta z przezroczystą głową) żyje na głębokości 600 - 800m. Rów Mariański ma głębokość prawie 11 kilometrów.
Na dwójce, szóstce i siódemce rybka ma minę jak ja po wypłacie :/
Mamusia, co mamusia robi na sadolu?
SadystycznyRoman napisał/a:
BongMan, co Ci się stało? Dobrze się czujesz? Co Ty wrzucasz? To nie jest suchar! Włamał Ci się ktoś na konto i dodał to za Ciebie?
a Ty co, szpieg kurwa ? żyjesz czyimś życiem, i to na forum. Ja pierdole, jaki jesteś smutny
Takie to brzydkie kurwa, że musiało spierdolić do rowu Mariańskiego. W tą nieprzenikliwą ciemność żeby nikt ich nie widział.
1 i 2 fotka fail. za dużo światła w tle, foty robiona na mniejszej glebokości
Po co tym rybom oczy skoro całe życie spędzają w całkowitej ciemności?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów