📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To jest Bojownik z tego co pamiętam...
Prawdziwa ryba - skurwiel w swojej klasie... 2 samców będzie się tłukło, aż jeden zdechnie, a i samice maja z nimi często przejebane... Taka kolorowa patola wśród ryb....
Prawdziwa ryba - skurwiel w swojej klasie... 2 samców będzie się tłukło, aż jeden zdechnie, a i samice maja z nimi często przejebane... Taka kolorowa patola wśród ryb....
Bojowniki to najlepsze rybki jakie można mieć.
A podobno ryby maja 3. sekundowa pamiec. Chyba ze widzi przeszkode i skacze. Chuj z tym fajnie skacze piwko. Za domowego delfina.
mateusos napisał/a:
A podobno ryby maja 3. sekundowa pamiec. .
mogę ci powiedzieć z własnych obserwacji że to cwane stworzenia. Karma osiądzie na liściach roślin do której nie mogą się dostać? Cwaniaki odkryły że pływając z dużą szybkością powodują ruch wody który powoduje opadanie karmy... I gdzie się taki związek przyczynowo-skutkowy zmieścił w takich mikro-móżdżkach?, nie mówiąc już o tym że jak zobaczą mnie za szybą (od swojej strony) to już czekanie przy szybie na żarcie i jak psy machają ogonami Myślę że nasze wyobrażenia o tych stworzeniach można zweryfikować.
kolega od rybki jest tak samotny, że nawet rybkę nauczył sztuczek
@Lololoney ty jesteś zjebany, że hej... jak zamkniesz dwa jebane pitbulle w klatce 3 x 3 metry to tez się będą tak długo napierdalać, aż jeden zdechnie... Jakby samiec miał gdzie uciec, ten który jest na straconej pozycji to by kurwa tak nie było...
A co do filmiku.. ja kurwa pierdolę... Nie dość, że kula to jeszcze wody 5 mililitrów...
A co do filmiku.. ja kurwa pierdolę... Nie dość, że kula to jeszcze wody 5 mililitrów...
bojowniki mi welonke jebały tak że aż srała za sobą nitki dlugie na pare centymetrów. Jebance mi nawet kapturka zjadly, tylko glonojada zostawily.
gojlad napisał/a:
@Lololoney ty jesteś zjebany, że hej...
Ja? To przeczytaj jeszcze raz mój komentarz, a jeśli nadal nie będziesz rozumiał, to kurwa czytaj tak długo aż zrozumiesz.
kurwa, ja się cieszyłem jak nauczyłem kota skakać przez moją rękę o.O
na chuj on to spowalniał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów