📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
u nas rybak wyjdzie wędkę zarzuci i czeka i czeka w końcu zasypia, ryba w tym momencie się łapie a rybak śpi. Śpi tak długo, że ryba żyłkę przegryza i ucieka a rybak po drodze do domu wchodzi do rybnego by nie wrócić z pustą ręką.
Macie sobie swoje "złap i wypuść", kurwa. Jeden wypuści a drugi skorzysta.
Tu mata lepsze...
a ja w lecie siedzę sobie czasem nad jeziorkiem i w ciągu 2 godzin jedną rybkę wyciągnę i to płotkę długą na 10cm
"Standardowy połów tuńczyka na oceanie Indyjskim. Nic nowego"
Tego samego tuńczyka za którego płacimy 5 zyla za puszeczkę w supermarketach?
Tego samego tuńczyka za którego płacimy 5 zyla za puszeczkę w supermarketach?
Toż to one same wskakują na ten statek
novy__ napisał/a:
u nas rybak wyjdzie wędkę zarzuci i czeka i czeka w końcu zasypia, ryba w tym momencie się łapie a rybak śpi. Śpi tak długo, że ryba żyłkę przegryza i ucieka a rybak po drodze do domu wchodzi do rybnego by nie wrócić z pustą ręką.
Rybak z wędką, wędkarz z siecią
bziktheblue napisał/a:
Macie sobie swoje "złap i wypuść", kurwa. Jeden wypuści a drugi skorzysta.
Jak nie jesz ryb albo złowisz za małą, to przecież można wypuścić. Niech żyje, rośnie, rozmnaża się. Będzie więcej ryb w danym akwenie, więc dobrze. Chyba że złowisz pasożyta/szkodnika jak sumik karłowaty (wpierdala ikrę innych ryb), to nie możesz wypuść. A to takie ścierwo, że możesz rzucić pusty haczyk a i tak ci weźmie. Ja i kumpel, godzina i 40 złowionych. A potem upierdalaj im wszystkim łby maczetą...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów