Widziałem gdzieś na innym filmie jak to to jechało 200 mil/h i miało zapas energii
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Widziałem gdzieś na innym filmie jak to to jechało 200 mil/h i miało zapas energii
A to rydwan Kowalskiego:
piwo za tytuł
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
A do tego nieźle wyrywa Piwo!
"Zastanawia mnie ile osób wierzących i niewierzących ma w swoim otoczeniu księdza pedofila, że ten problem urósł do rangi równej długowi publicznemu który jak pragnę przypomnieć cały czas wzrasta jebane barany"
typowa hameryka , przerost formy nad treścią ...
dla niecierpliwych od 1:20
promień skrętu po chuju
Proximate napisał/a:
Czyli jechał jakieś 321,8 km/h i miał zapas mocy, tak?
To szybki musi być..
pl.wikipedia.org/wiki/Dodge_Tomahawk
Zakładając, że tu siedzi podobny silnik to mogą mieć przybliżone osiągi. Teraz 200 mph nie wydaje się tak nieosiągalne, co?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów